Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni VALORANT Ajanı Killjoy Resmi Tanıtım Videosuyla Karşımızda!

Yeni VALORANT Ajanı Killjoy Resmi Tanıtım Videosuyla Karşımızda!

VALORANT’ın ilk bölümünün ikinci kısmıyla birlikte oyuna eklenecek olan, on ikinci ajan Killjoy için tanıtım videosu yayımlandı.

Killjoy sonunda tanıtıldı! Alman bir mühendisimsi olan bu ajanla ilgili birçok bilgi sızdırılmıştı ve dün de ilk resmi duyuru gelmişti. Bugün de ajanı tanıtan video resmi VALORANT hesaplarından paylaşıldı. Diğer ajan tanıtım videolarına göre biraz daha farklı oluşturulmuş bu yeni video, sadece oynanış değil aynı zamanda ajana dair animasyonlar da içeriyor. Farklı yetenekler farklı oynanışlarda oyunculara sunulmuş durumda.

Videoda ajanın ilk olarak gösterilen yeteneği, tareti oluyor. Killjoy, Split haritasında taretini düşmanların geldiğini anlamak için kullanmasının ardından iki rakibini indiriyor.

Ardından Alarmbot ve Nanoswarm yetenekleri aynı oynanış kısmında oyunculara sunuluyor. Alarmbot’u tetiklenince rakibinin geldiğini anlayan oyuncu çok seri bir hareketle rakibini alt ettikten sonra gelen rakipleri için Nanoswarm’u aktifleştiriyor.

Son olarak da ajanın ultisi gösteriliyor. Yere konduktan belli bir süre sonra aktifleşen, aktifleşmesinin ardından çok büyük bir alanı etkisi altına alıp bu alandaki rakiplerin hareket kabiliyetini çok büyük oranda azaltan bir cihaz bırakıyor.

Ajanın yeteneklerini daha da derinlemesine incelediğimiz yazıya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

VALORANT’ın Yeni Ajanının Yetenekleri Sızdırıldı! Karşınızda Killjoy!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir