Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT’ın Yeni Ajanının Yetenekleri Sızdırıldı! Karşınızda Killjoy!

VALORANT’ın Yeni Ajanının Yetenekleri Sızdırıldı! Karşınızda Killjoy!

Riot Games’in FPS oyunu VALORANT’ın birinci bölümünün ikinci kısmıyla oyuna gelecek olan ajan Killjoy ‘un yetenekleri sızdırıldı!

Oyunun yöneticisi Anna Donlon, geçtiğimiz haftalarda paylaştığı videoda yeni kısımda bir ajan geleceğini oyunculara duyurmuştu. Silüeti Split haritasında da ortaya çıkarılan ajanın oyuna gelmesine kısa bir süre kala yetenekleri de sızdırıldı. Birçok oyuncu Killjoy için tasarlanmış olan yetenek setinden oynanış açısından memnun değil, Sage ve Raze’in birleşimi olduğunu düşünenler de mevcut.

Riot tarafından paylaşılan, ardından silinen videolar ise aşağıdaki şekilde. Ajan çoktan sızdırıldığı için Riot Games’in yakın zamanda resmî duyuruyu da yapması işten bile değil.

Alarmbot: Menziline yeteri kadar yaklaşan rakiplerin üzerine gidip patlayan ufak bir robot yerleştiriyor.

Turret: 180 derecelik açısıyla karşısına çıkan düşmanlara ateş eden bir taret yerleştiriyor. Yetenek tekrar kullanılırsa taret geri alınabiliyor.

Nanoswarm: Sessizce yerine oturan bir bomba fırlatıyor. Bomba aktifleştirildiğinde ise etrafta yuvarlak şeklinde oluşan Nanobotlar rakibe çok yüksek miktarda hasar veriyor.

Lockdown (Ulti): On iki saniye içinde aktifleşen, çok büyük bir alanı kapsayıp menzili dahilindeki bütün rakipleri sekiz saniyeliğine çok yüksek miktarda yavaşlatan bir cihaz yerleştiriyor. Cihaz aktifleşmeden önce düşmanlar tarafından yok edilebiliyor.

Karşınızda Yepyeni VALORANT Ajanı : Killjoy

Killjoy’un silüetinden dolayı bir düellocu olarak oyuncuların karşısına çıkması bekleniyordu fakat oyunda zaten çok fazla sayıda bulunan düelloculara böylelikle bir yenisi daha eklenmemiş oldu. Gözcü sınıfında olması beklenen yeni ajan, gerektiği zaman açılan Nanoswarm yeteneği ve küçük Taret’i ile savunma konusunda çok etkili olacak gibi gözüküyor.

İkinci kısım ile birlikte gelecek olan tek güncelleme bu değil. Kısım Kademesi güncellemesi ile oyuncular her kısmın sonunda, ulaşabileceklerini kanıtladıkları en yüksek kademeyi “Kısım Kademesi” olarak elde edip sergileyebilecekler. Bu özellik, birinci kısmın sonunda olmayacak olsa da ikinci kısımdan itibaren uygulamaya konacak. Detaylara aşağıdaki içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

VALORANT 2. Kısım Geliyor – Kısım Kademesi Nedir?

Oyuna gelmesi beklenen yeni özellikler arasında yeni bir oyun modu da var. İkinci kısımda gelmesi zor olsa da geliştiriciler yeni oyun modunun ilk bölüm bitmeden geleceğini açıklamıştı. Oyuncuların isteği yeni oyun modunun Ölüm Maçı olması yönünde.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir