Anasayfa > Oyun Haberleri > Knockout City, 5 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Knockout City, 5 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Piyasaya 21 Mayıs’ta sürülen aksiyon oyunu Knockout City, şimdiden beş milyon oyuncuya ulaştı. EA, paylaştığı açıklamada oyunculara teşekkür etti.

Birkaç hafta önce çıkmasına rağmen oldukça hızlı şekilde oyuncu sayısını yükselten Knockout City, beş milyon oyuncuyu bulmayı başardı. Velan Studios’un geliştirdiği çok oyunculu dodgeball oyununun yayımcısı EA, paylaştığı bir açıklamayla Knockout City’i bu denli popüler kılan oyunculara teşekkür etti.

“Knockout City’nin çıkışını ve Block Party’i beklentilerin çok ötesinde olan on günlük bir etkinlik yaptığınız için teşekkürler brawler’lar! Oyunun çıkışından beri beş milyon oyuncunun maçlara katılmasına şahit olduk. Oyun inanılmaz ve beklenmedik miktarda oynandı, yüz binlerce ekip kuruldu, yarım milyarın üzerinde nakavt gerçekleştirildi, milyonlarca saat oynanış izlendi ve – bunu söylemeli miyiz acaba? Binlerce yeni arkadaşlık kuruldu.”

Oyunculara 25. seviyeye kadar bedava demo sunan Knockout City’nin bu kadar yükselmesine pek şaşırmamak lazım. Oyunun başarısını sadece oyuncu sayısında değil, aynı zamanda eleştiri skorlarında da görüyoruz. Zira, Knockout City Metacritic’te 80’lik bir oyun olarak görülmüş. Oyunun Steam incelemelerine göz atarsak da bu platformdaki oyuncuların Knockout City’i sevdiğini söyleyebiliriz.

Knockout City’e aşina değilseniz sizin için oyunu bir çeşit yakartop olarak tanımlayabiliriz. İki takım, birbirine top atarak mücadele ediyor ve oyunu kazanmaya çalışıyor. Oyunu Steam’den, Epic Games Store’dan, Nintendo Switch’ten, hem yeni nesil hem de mevcut nesil konsollardan oynayabilirsiniz. Knockout City’nin EA Play ve Xbox Game Pass Ultimate ile birlikte geldiğini de belirtelim.

Knockout City’nin oynanış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir