Anasayfa > Oyun Haberleri > Knockout City Yayınlandıktan Sonra 10 Gün Bedava Olacak

Knockout City Yayınlandıktan Sonra 10 Gün Bedava Olacak

Knockout City bedava denenebilecek. EA’nın ucuz da olmayan yakan top simülatörü 10 gün bedava süresine sahip olacağı için oyuncuyu üzmeyecek.

Küçükken mahalle arasında yakan top oynayarak büyüyenlerdenseniz, EA’nın yeni oyunu sizin için oldukça eğlenceli olabilir. EA’nın artık hakkında oyun yapacak spor bulamamasından mıdır, yoksa yakan topun popülerliğinden midir giriştiği bilinmez olan Knockout City 21 Mayıs’ta Steam‘de oyuncularla buluşuyor. Şu ana kadar içerik üreticilerinin yaptıkları videolardan oldukça eğlenceli olduğu görünen oyunla ilgili bir iyi haber daha geldi. Oyun çıkış tarihinden sonra 10 gün bedava olacak. Bu demektir ki, fiyat politikası konusunda ölümüne acımasızlığıyla tanınan EA, yakan top oyunuyla cüzdan da yakmayacak.

Electronic Arts FIFA 21’de Yaşanan Büyük FUT Skandalını Doğruladı

Yedi gün sonra rafları süsleyecek oyun, Velan Studios tarafından geliştirilmiş. Üç kişilik takımlar halinde yakan topun enerjik ve elektronik bir versiyonunda kapışılacak olan oyun, grafik kalitesi olarak da göz dolduruyor. Ayrıca oyundaki karakter özelleştirme seçenekleri de tatmin edici görünüyor.

Oyunun bir diğer göze çarpan özelliği ise sistem gereksinimleri. Bu denli grafik yüklü ve FPS isteyen bir oyun için sistem gereksinimleri abartılı değil. Oyun için tavsiye edilen işlemci i5 serisi olurken, minimum olarak da i3 neşil işlemcilerin işi göreceği belirtilmiş. Knockout City bedava denenebileceği için karar aşamasında fazla kafa patlatmadan oyunu deneyip beğenip beğenmediğinizi ve bilgisayarınızın kaldırıp kaldırmayacağını kolayca anlamanız mümkün olacak.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir