Anasayfa > Oyun Haberleri > Kog’Maw Görsel Güncellemesi Yakında PBE’de

Kog’Maw Görsel Güncellemesi Yakında PBE’de

League of Legends’ın en eski karakterlerinden biri olan Kog’maw, karakter modeli ve animasyonlarına bazı güncellemeler alıyor.

League of Legends son zamanlarda bazı eski ve artık çok da modern gözükmeyen şampiyonlarına geri dönmeye karar vermiş gibi gözüküyor. Bu sene gördüğümüz Kha’Zix görsel güncellemesi, geçen günlerde aldığımız Hecarim görsel güncellemesi vs Rammus için gelecek olan küçük Rework’ten sonra şimdiki durakları ise Kog’Maw. Riot ekibinin görsel tasarım kısmında çalışan Riot Beardilocks’un Tweet’inde ise küçük bir fragman yayımlamışlar.

PlayStation Oyunları Mobil Platformlara da Gelebilir

Görüldüğü kadarıyla düz vuruşlarına çok dokunulmamış ancak Pasif’i dahil bütün yetenek kitine yeni bir görünüş getirmişler. E ve Q yetenekleri daha “pürüzsüz” gözükürken, W yeteneğini açtığında artık çok daha belli olmasını sağlayan ve aynı zamanda da hiçlik temasını dışarı vuran yeni bir görünüm sağlamışlar. Kog’maw’ın pasif ve ulti yeteneği ise birçok oyuncu tarafından yeteri kadar açıklayıcı görünmemesinden dolayı zamanında çok yargılanmıştı. Bunun önüne geçmek için ultisinin patlama menzilini ve pasif halinde koşma ve patlama animasyonlarını çok daha anlaşılabilir yapmışlar. Yakın zamanda PBE sunucularına düşmesi beklenen bu güncellemenin tam olarak ne zaman canlı sunuculara geleceği ise tam olarak belli değil.

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir