Anasayfa > Oyun Haberleri > Kojima’nın Yeni Bir Proje Üzerinde Çalıştığı Doğrulandı

Kojima’nın Yeni Bir Proje Üzerinde Çalıştığı Doğrulandı

Oyun dünyasının dahileri arasında sayabileceğimiz Hideo Kojima’nın yeni bir proje üzerinde çalıştığı yapılan bir paylaşım ile ortaya çıktı. Detaylar haberimizde.

Oyuncuların karşısına Konami ile olan olaylı ayrılığı sonrasında son olarak Death Stranding ile çıkmış olan Hideo Kojima‘nın yeni bir proje üzerinde çalıştığı dedikoduları uzun süredir dillendiriliyordu. Kojima‘nın kendisi de açıklamalarında bir korku oyunu yapmak istediğini zaten sıklıkla dile getirdiği için bu dedikoduların arkasının da dolu olduğunu söyleyebiliriz. Uzun süredir konuşulan bu iddialar nihayet somut bir temele de dayandı. Hideo Kojima‘nın oyun stüdyosu olan Kojima Productions‘ın resmi sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanan bir gönderi ile yeni bir proje için eleman arandığı duyuruldu.


Yeni geliştirilen bir oyun için Tokyo stüdyosunda çalışacak ve işinde uzman kişilerin arandığı söylenen ilan ile birlikte sıradaki proje hakkında da ilk resmi bilgiye ulaşmış olduk. Bu ilan yeni oyunun yolda olduğunu doğrular nitelikte olsa da henüz oyunun hangi türde olacağı konusunda resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak Kojima‘nın geçmiş açıklamalarına ve türe olan düşkünlüğüne bakacak olursak yeni yapımın bir korku oyunu olması işten bile değil.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir