Anasayfa > Oyun Haberleri > Kombat Pack 3, Mortal Kombat 11 İçin Yolda Olabilir

Kombat Pack 3, Mortal Kombat 11 İçin Yolda Olabilir

Mortal Kombat serisinin yeni oyunları sürekli güncel kalmayı başarıyor. Seri, yayınlanan ek paketleriyle hem oyuncuları hem de asıl oyunu sıcak tutuyor. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan Aftermath güncellemesinden sonra oyuncular arasında Kombat Pack 3 adlı ek paketin çıkacağı söylentileri dolaşıyor.

Mortal Kombat markası, Warner Bros tarafından satın alındıktan sonra köklü bir değişime uğradı. Mortal Kombat (2011) adlı oyundan itibaren oyuna devamlı misafir karakterler geliyordu. Mortal Kombat 11 için de gelenekler değişmedi. Geçtiğimiz aylarda Aftermath adlı ek paket ile oyuna 3 adet misafir karakter daha eklenmişti. Sheeva, Robocop ve Fujin’den oluşan bu paketten sonra Reddit üzerinde anonim bir kullanıcı sızıntı olarak belirttiği bilgileri paylaştı. Oyuna 3 adet erkek, 1 adet kadın karakter ekleneceği yönde paylaşımlar yapıldı. Fakat bu söylenenler yalnızca birer söylenti. Ortada resmi bir açıklama yok. Resmi bir açıklaması olmayan bu söylentilerin üstüne Reddit kullanıcıları karakterlerle ilgili tahminler yürütmeye başladılar.

Kombat Pack 3

Belirtilen bilgilere göre bu karakterlerden biri başına istemediği kötü şeyler gelmiş olan erkek bir karakter. Kullanıcılar ise bu karakterin Stryker olduğunu tahmin ediyor. Kalan karakterler için de tahminler Bo’ Rai Cho ve Reptile olabileceği yönünde. Kadın karakterin ise neredeyse bütün Mortal Kombat hayranlarının istediği Mileena olabileceği düşünülüyor. Eğer Kombat Pack 3 resmi olarak karakterleriyle birlikte duyurulursa gelişmeleri sizlere aktaracağız. Bakalım yeni ek paket ile ilgili söylentiler doğru çıkacak mı?

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir