Anasayfa > Oyun Haberleri > Mortal Kombat 11 Aftermath İçin Fragman Yayınlandı!

Mortal Kombat 11 Aftermath İçin Fragman Yayınlandı!

Mortal Kombat 11 Aftermath için fragman bugün yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Bu haberde bolca Mortal Kombat 11 hakkında spoiler vardır. Eğer oyunu oynamadıysanız veya henüz oyunu deneyimliyorsanız baştan uyaralım.

Özet geçecek olursak eğer. Fragmanda Mortal Kombat 11’in sonuna gidiyoruz. Liu Kang ve Raiden’ın konuşmasını tekrardan görüyoruz. Raiden, Tanrılık görevini Liu Kang’e devrettikten sonra Raiden ile Kronika’nın kum saatini geriye almak ve hayatı yeniden düzene sokmak için saatin önüne geçiyorlar. Fakat ardından bir portal açılıyor ve içinden 3 adet silüet beliriyor. Raiden sesinden Shang Tsung’u tanıyor ve asıl macera başlıyor. Shang Tsung, Nightwolf ve Fujin ile beraber (Normalde hiç bir araya gelmeyecek karakterler.) Raiden’a bir teklifte bulunuyor. Bu işi tek başına yapamayacağını, zamanı geri gönderip ekibiyle beraber Shang Tsung’un harabe olmuş adasına gidip Kronika’nın tacını çalmayı öneriyor. Tabi Raiden haklı olarak Shang Tsung gibi bir yılana güvenilmeyeceğini söylüyor. Shang Tsung ise Kronika’nın yanında çalışıp bütün sırlarını bilen tek kişi olduğunu söyleyince Raiden ve Liu Kang mecbur olarak kabul ediyorlar.

Fragmanda Gösterilen Önemli İçerikler

Sonrasında ise Fujin’in oynanış görüntüleriyle birlikte aslında Kombat Pack 2’nin de bir duyurusu oluyor. Dövüş sahnelerinde ise yeni arenaları görüyoruz. Birisi yeni olsa da eski Mortal Kombat arenalarını da getirmişler. Dead Pool ve Soul Chamber ile birlikte Mortal Kombat 11 sonunda özüne dönmeye başlıyor. Fujin’in Fatal Blow hareketinden kısa bir sahneden sonra bir anda Sheeva’yı görüyoruz. Hikayede var olsa da oynanış kısmında yoktu. Goro’ya bir alternatif olmasa da özlediğimiz bir karakterdi Sheeva. Ayrıca Sheeva’ya özel bir kalkan eklemişler. Fatal Blow hareketinde rakibinin suratına kalkanın tepesindeki sivri kısmı sokuyor, havaya uçurup tekrardan kalkanıyla yere gömüyor. Sonrasında tekrar hikayeye geçiyoruz. Shang Tsung’un söylediğine göre ekibinin yardıma ihtiyacı var. Onun için Sindel’i diriltiyor. Kombat Pack 1’de vardı fakat hikayede gözükmüyor. Ardından orijinal hikayede olduğu gibi bol bol aksiyon sahneleri eşlik ediyor.

Mortal Kombat 11: Aftermath

Tekrardan oynanış kısımları geliyor. Hazır eski arenalar gelmişken Dead Pool için bir stage fatality hareketi gelmiş. Merak edilen ise diğer arenalar için fatality hareketleri gelecek mi? Rakibin çenesini arkadaki kancalara (Mortal Kombat 9’dan hatırlayacak olursak eğer arkada kancalara asılmış insanları aside bırakıyorlar.) saplayıp (Leatherface misali.) yavaş yavaş rakibinizi aside bırakıyorsunuz. Fakat çok çabuk ve şiddetsiz bitiyor. Mortal Kombat 9’a göre daha az vahşet içeriyor. Tekrardan hikayeye dönüp aksiyon sahnelerinden sonra Kronika’yı görüyoruz. Zaman geriye alındığı için yaşıyor doğal olarak. Shang Tsung’un çok tehlikeli olduğunu ve bunun Shang Tsung’un adamlarının bile bildiğini söylüyor. Sonra bir intro sahnesi ile baş başa kalıyoruz. Bir polis ve polis aracı görüyoruz. Ardından 1987 yılında sinema perdelerinde izleyicilerini etkileyen (Hatta Cem Yılmaz’ın bile şakalarında kullandığı.) RoboCop’u görüyoruz.

DLC Ne Zaman Geliyor? Daha Fazla Oynanış İçerikleri

Zaten Mortal Kombat 9’da film karakterlerini oyuna eklemeyi başlamışlardı Netherrealm Studios. Bu geleneğini Mortal Kombat 11’de devam ettirmeyi ihmal etmiyor elbet. En son beyaz perdelerde sıkça gördüğümüz Joker ve yılların eskitmediği Terminatör’ü görmüştük. DLC paketi 26 Mayıs 2020 tarihinde resmi olarak piyasaya sürülecek. Ayrıca stage fatality hareketleri, friendship hareketleri ve yeni arenalar da 26 Mayıs 2020 tarihinde ücretsiz olarak erişilebilecek. Evet firendship dedik. Oyuna Mortal Kombat 2’den bildiğimiz oyunun temasına çok ters olan bir bitirici hareket. Cüsseli, kanlı karakteriniz bir anda sevimli sevimli hareketler yapmaya başlıyor. Mesela Scorpion’u gösterdiler. Spearını atıp devasa bir oyuncak ayı alıp sarılıyor. Birer adet mi gelecek yoksa brutality ve fatality hareketleri gibi çok sayıda mı olacak. Hep birlikte göreceğiz. Ayrıca Scorpion, Frost ve Sub-Zero için klasik skinler geliyor aynı tarihte.

Fiyatlandırma

Hepimizin merak ettiği soruya cevap verelim. Şu anlık sadece Playstation 4 için fiyatları belli oldu. Fiyatlandırma şu şekilde:

  • Mortal Kombat 11 Aftermath + Kombat Pack: 349 TL 
  • Mortal Kombat 11 Aftermath: 189 TL

Oyunu Playstation Store üzerinden satın almak için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

 

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir