Anasayfa > Oyun Haberleri > Mortal Kombat 11 İçin Hikaye Ek Paketi Geliyor

Mortal Kombat 11 İçin Hikaye Ek Paketi Geliyor

Mortal Kombat 11 için hikaye ek paketi geliyor. Detaylar haberimizde.

Herkesi baştan uyaralım: Bu haber, bolca spoiler içermektedir. Eğer oyunu oynamadıysanız veya henüz oynuyorsanız şimdiden belirtelim.

Mortal Kombat 11’in resmi Twitter hesabı, bugün geçtiğimiz saatlerde bir video paylaştı. Paylaşır paylaşmaz oyunun hayranları videonun altına akın etti. Kimisi mizahi tweetler attı, kimisi Mortal Kombat 12 sandı, kimisi teoriler üretti, kimisi de beklediği karakterlerin giflerini attı. Videonun içeriğine bakacak olursak eğer:

Video bizi orijinal hikayenin sonuna atıyor. Liu Kang, Raiden’ın yerine geçip yıldırım ve ateş Tanrısı oluyor ve Kronika’nın kum saatinden zamanı düzeltirken bir portal açılıyor ve içinden 3 adet silüet çıkıyor. İçlerinden tanıdık bir ses geliyor ve Raiden şaşkın ve korkmuş bir ses tonuyla Shang Tsung’un adını anıyor. Sonrasında ise “Efsanevi destan devam ediyor.” diye bir yazı beliriyor ve ardından 6 Mayıs 2020 tarihinde bir videonun daha geleceğini belirtiyorlar. Bu gelecek ek paketin fiyatı henüz belli değil fakat büyük ihtimalle 6 Mayıs’ta her şey belli olacak. Hikaye ek paketi hakkında gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Mortal Kombat tarihinde ilk kez böyle bir şey görülüyor. DLC karakterleri dışında bütün Mortal Kombat oyunlarının hikayesi tam olarak bitiyordu. Gerçekten de Mortal Kombat 11, hikaye anlamında çok çabuk biten ve ağızda kekremsi bir tat bırakan bir hikayeye sahip. Oyundaki kulelerde bir değişiklik olacak mı, Shang Tsung’a özel bir buff gelecek mi, hikayede diğer karakterleri de görüp oynayacak mıyız yoksa sadece Raiden ve Liu Kang üzerinde mi geçecek hikaye? Bu gibi soruların hep birlikte cevabını bulacağız. Kim bilir belki de gerçekten zaman geriye alınır ve orijinal Mortal Kombat turnuvası Shao Kahn önderliğinde tekrardan başlar.

Mortal Kombat 11

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir