Anasayfa > Oyun Haberleri > Konami E3 2021 Etkinliğine Katılmayacak!

Konami E3 2021 Etkinliğine Katılmayacak!

Japonya merkezli oyun devi Konami E3 2021 etkinliğinde yer almayacaklarını sosyal medya hesapları üzerinden oyuncularla paylaştı. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının kalbinin attığı, çıkacak yeni oyunlar hakkında en son detayların paylaşıldığı ve geliştiricilerin hayranlarla sevilen yapımlarının son bilgilerini paylaştıkları fuarlardan biri olan E3 nihayet kapımıza dayanmış durumda. Bu sene küresel pandemi sebebiyle tamamen online bir biçimde düzenlenecek olsa da biz oyuncular için heyecanından pek de bir şey kaybetmemiş olan etkinlikte yine sevdiğimiz serilerin ve oyun geliştiricilerinin iyi haberlerini bekliyor olacağız. Oyuncular E3 için böylesine heyecanlıyken ve etkinliğe artık sayılı günler kalmışken Konami cephesinden gelen bir haber hayal kırıklığı yarattı. Oyun dünyasının devlerinden olan Konami E3 2021 etkinliğinde yer almayacaklarını açıkladı.

E3 2021 Ücretsiz Bir Etkinlikle Karşımıza Çıkacak

Konami E3 2021

 

12 ve 15 Haziran tarihleri arasında tamamen çevrimiçi olarak düzenlenecek olan fuar hakkında sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada zamanın kısıtlı olması sebebiyle 3E’e hazır olmadıklarını ve önemli projeler üzerinde çalıştıklarını söyleyen Konami ilerleyen süreçte hayranların karşısına önemli gelişmeler ile çıkacaklarını açıkladı. Şirket açıklamasında E3‘e neden katılmadıkları konusunda net bir sebep ortaya koymamış olsa da üzerinde çalıştıklarını açıkladıkları önemli projelerden haberleri E3 sonrasında alacağız gibi görünüyor ancak elbette bu konuda da elimizde herhangi bir resmi açıklama bulunmuyor. Konami‘nin bu kararı sonrasında E3 yönetimi de yaptıkları bir açıklamada firmanın kararını desteklediklerini ve ilerleyen yıllarda Konami‘yi tekrar konuk etmek konusunda sabırsızlandıklarını dile getirmiş durumda.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir