Anasayfa > Oyun Haberleri > Krakow Overwatch 2 Haritaları Arasına Dahil Olabilir

Krakow Overwatch 2 Haritaları Arasına Dahil Olabilir

Geliştiriciler ile yapılan bir röportaj esnasında ortaya atılan Krakow Overwatch 2 harita havuzuna dahil olacak imaları oyuncuları heyecanlandırdı. Detaylar haberimizde.

Blizzard tarafından her yıl düzenlenen ve firmanın oyunları hakkındaki en son bilgileri oyuncular ile paylaştığı BlizzCon etkinliği 2019 yılı içerisinde heyecanlandıran bir takım duyurulara sahne olmuştu. Bu duyurulardan biri de firmanın Overwatch 2 ile karşımıza çıkmaya hazırlandığıydı. O tarihten bu yana Overwatch 2 cephesinden çok az bilgi gelmiş olsa da 19-20 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan BlizzCon 2021‘de daha çok bilgiye erişeceğiz.

Yeni bilgilere kavuşacağımız etkinliğe hala yaklaşık bir ay varken geliştiriciler Overwatch 2‘nin harita havuzu hakkında bazı bilgileri paylaştılar. Blizzard’ın resmi web sitesi üzerinden yayınlanan bir röportajda geliştirici ekip Overwatch‘ın en yeni haritası olan Kanezaka hakkında konuşurken başka bir yeni harita hakkında gelen soruya beklenmedik bir yanıt geldi. ”Yeni bir harita için herhangi bir yer seçebilseniz burası neresi olurdu” sorusu üzerine gelen cevapOverwatch 2‘de göreceksiniz” şeklinde oldu. Bununla da yetinmeyen bir başka geliştirici Krakow, Polonya. Birkaç kez ziyaret ettiğim ve aşık olduğum bir şehir. Ortaçağ mimarisi çok iyi korunmuş, şehir çok ilginç renk ve şekillere sahip” yanıtını verdi.

Bu açıklamaların herhangi bir resmiyeti olmasa da oyuncular Polonya’nın Krakow şehrinin Overwatch 2 içerisinde karşımıza çıkacağı yönünde güçlü bir inanca sahipler. İlerleyen günlerde gelecek bilgiler bu iddiaları kanıtlayacak mı hep birlikte göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir