Anasayfa > Oyun Haberleri > Lara Croft Fortnite Evrenine Dahil Oldu

Lara Croft Fortnite Evrenine Dahil Oldu

Oyun dünyasının en popüler karakterlerinden olan Lara Croft Fortnite adasına ilk adımlarını atmak için gün sayıyor. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının en köklü ve uzun soluklu serilerinden olan Tomb Raider‘ın ana karakteri olan Lara Croft yıllar içerisinde pek çok farklı yapım ile karşımıza çıktı. Şimdilerde serinin 25. yılının kutlamaları kapsamında ise pek çok farklı işbirliği daha yolda gibi görünüyor. Bunlardan en dikkat çekici olanlarının başında ise Lara Croft‘un popüler battle royale oyunu Fortnite‘a dahil olması var. Geçtiğimiz günlerde Tomb Raider‘ın resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan bir paylaşım ve oyun dosyaları arasında veri madencileri tarafından bulunan ipuçları sevilen karakterin oyuna eklenebileceğini işaret ediyordu. Epic Games’in resmi internet sitesinde yer alan görseller ve bilgilerin yanı sıra güvenilir veri madencilerinden iFireMonkey tarafından yapılan bir paylaşım Lara Croft‘un tüm kostüm ve kozmetiklerini ortaya çıkartmış durumda.

Lara Croft Fortnite’a Katılmaya Hazırlanıyor Olabilir


Bölüm 2 sezon 6’nın başlaması ile birlikte adadaki yerini alacak olan Lara Croft Savaş Bileti görevlerinin 22. seviyesine ulaşılması sayesinde elde edilebilecek. Pry Axe adlı kazmaya ve Spelunker’s Special adlı bir de kozmetiğe sahip olacak olan kostüm setinin yanı sıra Lara Croft ile özdeşleşmiş olan akrobatik hareketler bütünü de Fortnite oyuncularının beğenisine sunulacak. Karakterin bir değil iki kostümle oyun evrenine dahil olacağını da hatırlatmakta fayda var. Bu kostümlerden biri Lara Croft adını taşırken diğer ise Lara Croft‘un 25. yılı için özel olarak tasarlanarak oyuna eklenmiş vaziyette.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir