Anasayfa > Oyun Haberleri > Lara Croft Fortnite Evrenine Katılmaya Hazırlanıyor Olabilir

Lara Croft Fortnite Evrenine Katılmaya Hazırlanıyor Olabilir

Veri madencilerinin ortaya çıkarttığı yeni bilgilere göre Lara Croft yakın bir zamanda Fortnite içerisinde karşımıza çıkabilir. Detaylar haberimizde.

Farklı markalarla yaptığı işbirlikleri ile son günlerde adından sıkça söz ettiren Fortnite bu kadarla da yetinecek gibi görünmüyor. Bu zamana kadar God Of War serisinin ikonik başrolü savaş tanrısı Kratos‘u, HALO‘nun unutulmaz karakteri Master Chief‘i, The Walking Dead‘den ise Michonne ve Daryl gibi karakterleri oyuncuların karşısına çıkartan Epic Games geçtiğimiz dönemlerde de Marvel ve DC ile yaptığı işbirliklerinde oyunculara bu temalara uygun farklı etkinlikler sunmuştu.


Veri madencileri tarafından sızdırılan yeni bilgiler işbirliklerinin ardı arkasının yakın zamanda kesilmeyeceğini ortaya koyarken aynı zamanda çok popüler bir karakterin daha Fortnite‘a ekleneceğini ortaya koydu. Yaptığı isabetli sızıntılar ile bilinen veri madencisi Mang0e, Lara Croft‘un Fortnite‘ta karşımıza çıkacağını işaret ediyor. ‘Typhoon’ kod adı ile oyun dosyaları arasında yer alan veriler çoğu oyuncuya sıradaki kostümün Lara Croft‘a ait olacağını düşündürmüş olsa da elimizde henüz kesin bir bilgi yok. Ancak oyuncular bu kod adın Tomb Raider serisinin 2013 yılında çıkışını gerçekleştirmiş olan oyununa bir referans olduğunu düşünüyorlar. Bu da Lara Croft‘un 2013 yılındaki halinin kostümünün oyuna ekleneceği fikrini öne çıkartıyor.


Teorileri destekleyen bir diğer ipucu ise Tomb Raider‘ın resmi Twitter hesabı üzerinden geldi. Yapılan paylaşımda bir düşünce balonu içerisinde Fortnite‘ın artık ikonik hale gelmiş kazmasının da aralarında bulunduğu 3 emoji yer alıyor. Koşan bir kadın karakter ve ok ile yayın Lara Croft’u simgelediğini düşünecek olursak veri madencilerinin elde ettiği verilerle bu tweet birleştirildiğinde Lara Croft yakın zamanda Fortnite içerisinde karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir