Anasayfa > Oyun Haberleri > League Of Legends Twitter’ı Karıştırdı

League Of Legends Twitter’ı Karıştırdı

League of Legends oyununun resmi Twitter hesabında yayınlanan bir tweet, ortalığı karıştırdı. Hayranlar bir çok teori üretti. Detaylar haberimizde.

Teknoloji çağında sosyal medyayı kim daha iyi kullanırsa o kazanıyor. Sosyal medya üzerinden değişik kampanyalar ve teaserlar yayınlayan oyun şirketleri de kitlelerinden en iyi geri dönüşleri alıyor. Bunun son örneği ise dünyanın en popüler MOBAlarından biri olan League of Legends, ya da oyunseverlerin daha sık kullandığı adıyla LoL oldu.

League of Legends MSI 2020 Koronavirüs Sebebiyle İptal!

Resmi Twitter hesapları üzerinden aşağıdaki tweet’i paylaşan şirket, gönderinin ne ile ilgili olduğu hakkında bir açıklamada bulunmadı. Tweette yeni havuz partisi kostümlerinin geleceği şampiyonların belli edilmesi bekleniyor. Sadece Tweet’in üzerine, “Kim kum, güneş ve sörf yapmaya hazır?” yazıp güneş ve dalga emojileri koydu. Tweet’teki video 300.000’in üzerinde izleme, 4,3k retweet ve 18.000 kadar beğeni aldı.

Mavi ve berrak bir suya karşı ayaklarını uzatmış keyif yapan beş şampiyonu gördüğümüz videonun ne anlama geldiği ise az çok belli gibi.  Bazı kullanıcılar bu görüntünün yeni bir set yayınlanmasına işaret ettiğini düşündü. Bazıları ise, Orianna‘nın ayaklarını suya sokunca bozulacağı esprisini yaptı. Hayranların geneli ise, belli başlı şampiyonlara yeni havuz partisi kostümlerinin gelmesini bekliyor.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir