Anasayfa > Oyun Haberleri > LoL 10.20 Yaması İle Ejder Hakimi Serisini Getirecek

LoL 10.20 Yaması İle Ejder Hakimi Serisini Getirecek

Worlds 2020 değişiklikleri, PsyOps etkinliğinin kötüleri Black Rose Group’un kostümleriyle boy gösterişi ve Samira’nın gelişi ile PBE sunucusu şenlenirken, 10.19 en sonunda canlı sunucularına geçiş yapmak üzere. Bu sırada hız kesmeden bir sonraki yamanın içeriklerini paylaşan Riot’ın yeni kostüm serisi ise Ejder Hakimi. 

Samira’nın yeteneklerine hala göz atmamışsanız haberimize buyurun.

Yeni Şampiyon Samira Ve Yetenek Kiti

Leage of Legends üzerinde ejderha teması bir hayli popüler. Ejderha terbiyecilerinden Ejderkatillerine, şövalyelerden efendilere kadar pek çok kez karşımıza çıkan, bu temaya sahip seriler var. Temanın yeni göz bebeği Ejder Hakimi bir efsanevi ve bir prestij olmak üzere 5 kostüm ile geliyor.

Peri Ejder Ashe – 1350 RP

Peri Ejder Ashe

Fae Ejderhaları‘nın mistik güzelliğini yeşil-pembe renk paleti ile Ashe‘de birleştiren kostüm fiyatına göre iyi işlenmiş efektleri ile dikkat çekiyor. Ashe‘in her vuruşunda büyülü bir bulut çıkarması, pasifi için rakibinin altında çimenli alan yaratan efektinin yanı sıra küçük bir ejderha fırlatan E’si ve R’sinin etrafında dönen ejderha silüeti ile birlikte tamamen mistik ve büyülü bir hava veren kostüm Ashe mainleri aşık edebilecek cinsten.

Fırtına Ejderi Aurelion Sol

Fırtına Ejderhası Aurelion Sol

“Yedi jenerasyonluk inananlar tarafından Ao Shin olarak bilinen ejderha Aurelion Sol, fırtınanın gücüne sahip olmaya layık bir savaşçının yükselişini uzun süredir bekledi. Şimdi, Lee Sin‘in Ejderha Ustası dönüşümü ile, Ao Shin onun inanılmaz gücünü dünyanın kötülüklerini arındırmak üzere yönlendirdi.”

Sonsuz Ejder Brand – 1350 RP

Sonsuz Ejderha

Hiçlik‘ten kopup gelmiş gibi görünen mor renk paleti ile Varusvari bir yüze sahip Brand’in W ve R yeteneklerindeki hoş ejderha başı efektleri Sonsuz Ejder lakabının hakkını veriyor mu? Bu noktada sözü bir senedir kostüm bekleyen Brand mainlere bırakıyoruz.

Obsidiyen Ejder Sett – 1350 RP / Obsidiyen Ejder Sett Prestij Serisi

Obsidiyen Ejder Sett

Çıkış yılında ikinci (hatta üçüncü) kostümüne kavuşacak olan Sett, dövüşçü gücünü alev ejderi temasıyla birleştirip daha güçlü ve attığı ultiler ile daha acımasız görünüyor. Prestiji ile alev ejderi görüntüsünden çıkıp altın renk paleti ile koruduğu asil saraylardan kopup gelmiş bir ejder ruhu hissi veren Sett, hangi rolde oynadıkları fark etmeksizin hayranlarının kalbini çalabilir. Prestijin görüntüsüne ekteki tweetten ulaşabilirsiniz.

Fırtına Ejderi Lee Sin – 1820 RP

Ao Shin‘in yönlendirmesiyle savaşan, fırtına gücüne sahip yükselmiş savaşçı Lee Sin, temasında Aurelion Sol ve fırtınanın getirdiği yıldırımın gücünü barındırıyor. Efsanevi kostümün içerdiği tek şey farklı eylemler, vuruşlar ve efektler değil. Lee Sin nehirde dolaşırken adım attığı yerden yıldırımlar yayılıyor, destansı canavar öldürdüğünde belli bir aradan sonra tepeden yıldırım iniyor (çarp ile karıştırılmaması için bekleme süresi uygulanmış). Lee Sin sizi öldürürse ekranınızda kara bulutlar ve şimşekler beliriyor.

Eylemlerine gelecek olursak ki bu bir çok oyuncunun kalbini çalan kısım, dansı çoktan farklı varyasyonları ile internette yayılmaya başlamış olsa da orijinali de bir o kadar güzel diyebiliriz. Ctrl+1‘i ile hareketini beceremeyip başının üstünde yağmur bulutu yarattığı yeni şaka hareketi bir hayranın isteği üzerine arkaya acıklı bir violin sesi eklenerek geliştirildi. Ctrl+2 hareketi ile çektiği şınav ise Sett‘in mekik çekmesiyle aynı mantığa sahip. Tuşa ne kadar hızlı basarsanız o kadar hızlı şınav çekiyor. Kahkahasında ise Aurelion Sol ona eşlik ediyor. Daha görsel bir anlatım için videoya ve tweete göz atabilirsiniz.

Ayrıca Fırtına Ejderi Lee Sin 8 dakikalık yepyeni repliklere sahip.

30 Eylül Çarşamba günü gelmesi beklenen yamanın detayları henüz Ejder Hakimi kostümleri ile sınırlı. Şampiyon denge değişiklikleri hakkında bir bilgi olmasa da gelecekteki haberler için bizi takip edebilirsiniz.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir