Anasayfa > Oyun Haberleri > League of Legends Birimiz Hepimiz İçin Modu Yeni Etkinlik İle Geri Dönüyor!

League of Legends Birimiz Hepimiz İçin Modu Yeni Etkinlik İle Geri Dönüyor!

Müzik, dans ve eğlence Sihirdar Vadisi’nin karanlık zamanlarını aydınlatırken popüler League of Legends şampiyonları sahneye çıkmaya ve sevilen kaos modu olan Birimiz Hepimiz İçin modunu geri getirmeye hazır.

11.7 yaması, çıkacağı gün olan 1 Nisan’ı şenlendirmek adına yepyeni bir kostüm serisi olan Uzayın Ritmi ile koleksiyonunuza renk katacak. Lux, Nunu ve Willump, Nasus, Rumble ve Samira destansı kostümleri ile piste çıkarken Lulu hem destansı hem de prestij serisi kostümü ile alt koridorunuzun parlayan yordle’ı olacak. Blitzcrank ise gelen efsanevi kostüm ile artık tek bir robot yerine meka kontrol eden iki minik kediye dönüşüyor: Blitz ve Crank.

Uzayın Ritmi ayrıca büyük bir etkinliği de beraberinde getirecek. Etkinlik bileti, renkler, ifadeler, çerçeveler gibi kozmetik ürünlerin yanı sıra ödül biriktirebileceğiniz görevler de sizleri bekliyor olacak. Bu kadar etkinlik eklentisinin yanında bir oyun modu eksik kalmayacağından sevilen sınırlı süreli 5v5 oyun modu Birimiz Hepimiz İçin geri dönüyor! Takımdaki herkesin aynı şampiyonu oynadığı, yeteneklerin ve pasiflerin diğer oyuncularca biriktirilebildiği bu oyun modunda 5 Morgana ile rakiplerinize müebbet yedirtebilir ya da denk gelmeniz durumunda 10 Garen ile Sihirdar Vadisi‘ni bir Beyblade turnuvasına çevirebilirsiniz. Unutmayın, etkinlik 1 Nisan’da başlıyor!

Etkinliğin ileri safhalarında gelecek olan yeni şampiyon Gwen de ayrıca Uzayın Ritmi serisinden nasibini alacak. Bu yılın Mahvolmuş Kral temasını izleyen Gwen, Viego‘nun karısı Isolde tarafından dikilmiş ve ardından onun ruhunun parçası ile hayat bulmuş bir bez bebek. Üst koridorda vereceği büyü ve gerçek hasara, alacağı iyileştirmeye ve yeteneklerinin seriliğine bakacak olursak Gwen birçok şampiyonun karşısında güçlü bir rakip olacak. Şampiyonun yetenek kitine buradan ulaşabilir, aşağıdaki videodan tanıtımını izleyebilir ve gelecek diğer şampiyonlar ve daha fazlası hakkında bilgi edinmek için 2021 Sezon Ön İncelememize bakabilirsiniz.

League of Legends 2021 Sezon Ön İncelemesi

Son olarak, işte çıkacak Uzayın Ritmi kostümleri:

Birimiz Hepimiz İçin
Uzayın Ritmi Lux
Birimiz Hepimiz İçin
Uzayın Ritmi Samira
Birimiz Hepimiz İçin
Uzayın Ritmi Nunu ve Willump
Birimiz Hepimiz İçin
Uzayın Ritmi Nasus
Birimiz Hepimiz İçin
Uzayın Ritmi Rumble
Birimiz Hepimiz İçin
Uzayın Ritmi Blitz ve Crank
Birimiz Hepimiz İçin
Uzayın Ritmi Lulu
Birimiz Hepimiz İçin
Uzayın Ritmi Lulu Prestij Serisi
Birimiz Hepimiz İçin
Uzayın Ritmi Gwen

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

3 Yorumlar

  1. Bugün geliyor mu?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir