Anasayfa > Oyun Haberleri > League of Legends Masa Üstü Oyunu Geliyor!

League of Legends Masa Üstü Oyunu Geliyor!

Riot Games League of Legends masa üstü oyunu ile hayranların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Riot Games‘in ellerinden çıkan ve dünyanın dört bir yanında oynanan en popüler oyunlardan biri olmayı başaran League of Legends masa üstü oyunu ile geliyor! Riot Games daha önce yaptığı açıklamalar ile Riot Forge adlı bir projesini duyurmuş ve League of Legends evreninden esinlenecek olan çeşitli oyunlar yaratacaklarını açıklamıştı. Daha önce bu proje dahilinde 2 oyun tanıtan firma bu kez de bir masa üstü oyunu üzerinde çalışıldığını açıkladı. Geçtiğimiz Ekim ayında League of Legends‘ın 10. yılı kutlamaları çerçevesinde tanıtılan ve ipucu verilen projeler hayranları fazlasıyla heyecanlandırmaya yetmişti.

Tellstones: King's Gambit

Riot Games kanadından dün gelen bir açıklama ise hayranları beklemedikleri bir alandan yakaladı. Tellstones: King’s Gambit adı verilen bir masa üstü oyunu üzerinde çalıştıklarını açıklayan Riot Games oyunun 2 ila 4 oyuncu arasında oynanabilecek, blöf yapma temalı bir kart oyunu olarak tanıttı. Masa üstü oyunları dünyasına ”Riot bakış açısı” katmak istediklerini belirten şirket oyunun temasını ise Demacia krallığının oluşturacağını söyledi. Riot Games yetkilileri duyurusu yapılan Tellstones: King’s Gambit oyunun yalnızca duyurusu yapılan ilk oyun olduğunu, ellerinde üzerinde halihazırda çalıştıkları birçok masa üstü oyunu olduğunu da belirttiler.

Yeni oyunlar, sinematikler, karakterlerin arka plan hikayeleri ve diğer birçok çalışma ile her geçen gün daha da genişleyen League of Legends evrenine ekleneceği duyurulan son halka olan Tellstones: King’s Gambit bakalım ne gibi tepkiler ile karşılanacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir