Anasayfa > Oyun Haberleri > League of Legends Ormancı Pozisyonu İçin Güçlendirmelere Gidecek

League of Legends Ormancı Pozisyonu İçin Güçlendirmelere Gidecek

Riot Games’in tüm dünyayı kasıp kavuran oyunu League of Legends ormancı pozisyonunda bazı değişiklikler planlıyor. Detaylar haberimizde.

Riot Games‘in 2009 yılında çıkışını gerçekleştirmiş olan ve şirketin bugün bildiğimiz haline gelmesinde ciddi katkıları olan League of Legends ülkemizde olduğu gibi tüm dünyada da ciddi bir oyuncu kitlesine sahip. Oyunu sürekli güncel tutmaya çalışan geliştirici ekip bu doğrultuda zaman zaman çeşitli değişikliklerle karşımıza çıkıyorlar. Şirketin Oyun Tasarım Direktörü koltuğunda oturan Mark ”Scruffy” Yetter yaptığı açıklamalarda sıradaki büyük değişikliklerden bir kısmının jungle sınıfı için olacağının mesajını verdi.

Jungle pozisyonu hakkında ”oyunun en etkili ve güçlü pozisyonlarından biri, aynı zamanda da düşük bir popülerliğe sahip. Yani ne kadar güçlü olursa olsun çekici olmasını veya memnuniyeti engelleyen bazı erişilebilirlik sorunları var” açıklamalarında bulundu. Harita içerisinde sürekli tetikte ve hareketli olmayı gerektiren jungle pozisyonu bu yükümlülükleri ile oyuncuların gözünü bir nebze de olsun korkutuyor olabilir. Yetter yaptığı açıklamalarda ayrıca pozisyonun acemi oyuncular için de daha çekici hale getirilmeye çalışılacağı mesajını verdi, ayrıca bu değişikliklerin rolün temel beceri ve getirilerini de baltalamadan yapılacağını söylemiş durumda.

League of Legends ormancı pozisyonu için yapılacak değişiklikler hakkında elimizde henüz kesin bir tarih yok. Ancak Riot Games‘in yetkili isimlerinden olan Mark ”Scruffy” Yetter‘in açıklamalarına bakılacak olursa değişiklikler beklenen etkiyi yaratırsa ormancı pozisyonu için bambaşka bir gelecek bizleri bekliyor olacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir