Anasayfa > Oyun Haberleri > League of Legends Panoları Devre Dışı Kalacak!

League of Legends Panoları Devre Dışı Kalacak!

League of Legends Panoları yakın bir zamanda oyuncular ile vedalaşmaya hazırlanıyor. Konuya ilişkin detaylar haberimizde.

Panolar League of Legends oyuncuları için oldukça önemli bir yere sahip. Oyun hakkında tartışılan, yardımlaşılan ve bilgi akışının sağlandığı panolar 9 Mart itibariyle oyunculara veda edecek. Oyun hatalarından eğlenceli anlara kadar birçok konu hakkında oyuncuları bir araya getiren ve League of Legends topluluğu içerisinde iletişim sağlayan Panolar aynı zamanda Riot Games‘in de oyunla ilgili geri bildirimleri takip etmesinin bir yoluydu.

League of Legends Panoları

Ancak zaman içerisinde League of Legends Panoları da gözden düşmeye başladı. Oyuncuların farklı kanalları kullandığını fark eden Riot Games ise panoların fişini çekmeye karar vermiş gibi görünüyor. 9 Mart tarihinde kapatılacak olan Panolara bu tarih itibariyle yeni bir şey eklenemeyecek. Ancak oyuncuların bilgi almaya devam edebilmeleri amacıyla eski pano yazıları 16 Mart tarihine kadar ulaşılabilir olarak kalacak.

Riot Games kanadından gelen açıklamalarda oyuncuların Panolar yerine sosyal medya kanalları, Discord ve Reddit gibi sitelerde açtıkları başlıklar ile tartıştıklarına, bu durumun da Panoların kullanıcı sayısını azalttığına vurgu yapılmış durumda.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir