Anasayfa > Oyun Haberleri > League of Legends: Wild Rift, ARAM Moduna Kavuşuyor

League of Legends: Wild Rift, ARAM Moduna Kavuşuyor

Riot Games’in popüler MOBA oyununun mobil versiyonu League of Legends: Wild Rift, 2.22 yamasıyla ARAM oyun moduna kavuşacak.

ARAM, League of Legends’ta rekabetten çok eğlenceye dayalı, kısa bir oyun isteyen oyuncuların aradığını sunuyor. Doğma yerine dönülemeyen, tek koridor içeren modda oynanan karşılaşmalar genelde normal oyunlara nazaran daha kısa sürede son buluyor. Bu sayede birçok kişi bu modu oyunda daha rahat bir deneyim geçirmek için ara sıra kullanabiliyor. ARAM ve daha birçok farklı özellik, 2.2 yamasıyla birlikte oyunun mobil versiyonu olan League of Legends: Wild Rift’e ekleniyor.

LoL: Wild Rift Kaç MB Harcar?

ARAM, LoL: Wild Rift Oyununa Geliyor

Şimdiye kadar League of Legends’ın mobil versiyonu olan Wild Rift’e eklenmeyen mod, yeni güncellemeyle birlikte League of Legends: Wild Rift oyuncularının beğenisine sunulacak. Oyunun resmi hesabından paylaşılan geliştirici günlükleri videosuna göre ARAM modu Wild Rift’e şimdilik geçici bir oyun modu olarak eklenecek. ARAM moduyla birlikte doğal olarak bu modda bulunan Tuttur / Fırla isimli sihirdar büyüsü de Wild Rift’e eklenmiş olacak. Detaylı bilgi için Türkçe alt yazısı da bulunan geliştirici günlükleri videosuna göz atabilirsiniz.

Wild Rift 2.2 Yamasında Gelecek Olan Yenilikler

Oyuna eklenecek bir diğer özellik ise rol seçimi olacak. İstediğiniz rolleri sıralayacaksınız ve oyun rakiplerinizi ararken sizi tercihinize göre bir pozisyona atmaya çalışacak. Eğer pozisyon seçmediyseniz oyun otomatik olarak maç geçmişinize bakarak bir karar vermeye çalışacak. Videoda bu özelliğin geçici bir süreliğine ekleneceği, daha stabil hale gelmesi için bir süre veri toplanması gerektiği belirtildi.

2.2 yamasının Wild Rift’e ekleyeceği başka bir unsur ise yeni şampiyonlar olacak. Yeni yamayla birlikte birçok off-tank şampiyon oyuna eklenecek. Bu şampiyonlar ise Rammus, Renekton, Rengar, Kha’Zix ve Galio olacak. Oyunda hâlihazırda birçok insansı şampiyonun olduğunu kabullenen ekip, canavar şampiyonları Wild Rift’e eklemeye öncelik vermiş gibi duruyor.

Yıldız Gözlemcisi adlı yeni kostüm serisi de yeni yamanın Wild Rift’e kattığı şeylerden bir tanesi. PC’den önce mobile gelen bu kostüm serisinde Soraka, Twisted Fate, ve Camille bulunacak. Bunun dışında Darius, Kennen, Corki gibi farklı şampiyonlar da yeni kostümlerine kavuşacak.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir