Anasayfa > Blog > LoL: Wild Rift Ne Kadar İnternet Harcar?

LoL: Wild Rift Ne Kadar İnternet Harcar?

League of Legends’ın mobil versiyonu LoL Wild Rift ne kadar internet yer, oyunda bir maç kaç MB harcar?

League of Legends, çıkışıyla birlikte espor sektörünü ileri taşıyan yapımlardan bir tanesi oldu. Oyunun espor sahnesinin yanında gündelik oyuncular da büyük bir kitleyi oluşturuyor. League of Legends’ın bu kadar gelişmesinin ardından oyunun mobil versiyonu da duyurulmuştu. Popüler oyunun mobil versiyonu LoL Wild Rift, geçtiğimiz aylarda Türkiye’de kullanıma açıldı.

League of Legends: Wild Rift 10 Aralık'ta

LoL: Wild Rift mobil bir oyun olduğu için birçok oyuncu Wi-Fi erişimi olmadan oyuna erişmeye çalışıyor.. İnternet kullanımı açısından sınırlı imkânı olan oyuncular League of Legends Wild Rift’in ne kadar internet harcadığını hâliyle merak ediyor. Bu içeriğimizde LoL: Wild Rift kaç MB internet yer sorusunu cevaplandırmaya çalıştık, umarız yardım edebilmişizdir.

League of Legends Terimleri

LoL Wild Rift Ne Kadar İnternet Harcar?

  • League of Legends Wild Rift, yirmi dakika süren ortalama bir maçta yaklaşık 25-30 MB internet harcıyor.
  • Bu hesaba göre Wild Rift bir saatte ortalama 75-90 MB civarında internet kullanıyor.

Ping değeriniz de bu noktada dikkat etmeniz gereken bir başka konu. Mobil internetinizden Wild Rift oynarsanız kullandığınız operatör ve bulunduğunuz konum gibi faktörler pinginizi normalden yukarıya çekebilir. Oyun deneyiminiz de bundan dolayı kötü etkilenebilir.

“LoL Wild Rift kaç MB internet yer?” sorusunu cevaplandırdığımız bu yazımız umarız sizlere yardımcı olmuştur. Herkese iyi eğlenceler diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir