Anasayfa > Oyun Haberleri > League of Legends Wild Rift Çıkış Yaptı!

League of Legends Wild Rift Çıkış Yaptı!

Mobil cihazlar için geliştirilen ve yeniden tasarlanmış olan League of Legends Wild Rift nihayet çıkış yaptı. Detaylar haberimizde.

League of Legends deneyimini mobil cihazlara taşıyacak olan Wild Rift oyuncular tarafından uzunca bir süredir merakla bekleniyor ve çıkışı için adeta gün sayılıyordu. Oyuncuların alıştığı League of Legends deneyimini sorunsuz ve akıcı bir biçimde mobil platforma taşıyacak olan Wild Rift bu cihazlar için tamamen yeniden tasarlanmış durumda. Kısacası Wild Rift League of Legends‘ın basit bir mobil portu olmaktan çok daha ötede bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Mobil cihazlar için geliştirilen ve yeniden tasarlanmış olan League of Legends Wild Rift nihayet çıkış yaptı.

League of Legends evreninden aşina olduğumuz 50 şampiyon ile birlikte çıkışını gerçekleştirmiş olan Wild Rift ilerleyen günlerde gelecek olan güncellemeler ile yeni şampiyonlara da kavuşacak. Dokunmatik ekranlar için yeniden elden geçirilerek özel tasarlanmış olan kontroller de Wild Rift‘i nispeten daha ufak ekranlarda oynamayı kolaylaştıran unsurlardan. Bilgisayara kıyasla daha kısa maç sürelerine de sahip olan oyun ayrıca diğer mobil oyunlardan aşina olduğumuz bir de günlük ödül sistemine sahip. League of Legends Wild Rift çıkış gününde uygulama marketlerinde en çok indirilenler arasına da girmeyi başardı.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir