Anasayfa > Oyun Haberleri > League of Legends’ın 151. Şampiyonu Samira Sızdırıldı!

League of Legends’ın 151. Şampiyonu Samira Sızdırıldı!

League of Legends daha yakın zamanda Spirit Blossom etkinliği ile Lillia’yı çıkarmış ve Yone’in çıkışını hem etkinlik hem de animasyon videolarıyla desteklemişti. Birbiri ardına duyurulan şampiyonlara rağmen Riot hız kesmeden bu sene eklenmesi planlanan bir diğer şampiyon üzerinde çalışıyor: Samira.

Yone Tanıtım Animasyonu Haberimiz İçin Tıklayın!

ThePotatoWard, PBE dosyalarında ismi geçen Samira ile birlikte Ağustos 2018-Haziran 2020 Şampiyon Planı’nı bu şekilde paylaştı. Samira‘nın açıklaması ‘heyecan arayan nişancı‘ olarak geçiyor, yani şampiyon havuzuna bir menzilli daha eklenecek.

Daha detaylı sızıntılara gelecek olursak; Lillia, Yone ve Spirit Blossom‘ı sızdıran Brezilyalı bir yayıncı Samira‘nın resimlerini ve yeteneklerini gördüğünü söyleyerek, yaklaşık 2 hafta içinde PBE‘ye ekleneceğini düşündüğünü ekliyor. Yayıncının anlatımına göre ‘Samira’nın dudak uçuklatan bir tarafı var‘.

Samira Hakkında Diğer Detaylar

  • Samira Shurima‘dan geliyor ve dış görünüş olarak gerilla tarzına sahip. Yayıncının tarifine göre kadın Rambo olarak betimlenebilir. Bölgeyi ve anlatılan tarzı düşündüğümüzde kıyafetleri az çok tahmin etmek mümkün.
  • Samira‘nın bir tabanca ve bir hançeri olmak üzere iki ana silahı var. Ayrıca ultisi için kullandığı bir makineli tüfeğe sahip. Hançeri Katarina‘nın hançerlerinin daha uzunu gibi ve saldırıları iki ana silahı arasında değişiyor.
  • Samira‘nın, Irelia‘nın W’si gibi kendisini saldırılardan koruyan/saldırıları saptıran bir yeteneği var.
  • Ultisi Katarina‘nın, Urgot‘un ve Nunu‘nun ultilerinin kombinasyonuna benziyor. Ultisini aktifleştirdiğinde dönerek ateş etmeye ve hançer fırlatmaya başlıyor. Ayrıca kaç şampiyonu vurduğuna veya öldürdüğüne bağlı olarak sahip olacağı bir ‘stil sayacı’ var. Bu sayacın 5 yapraklı gül motifi var ve eğer ultisiyle 5 şampiyona vuruyorsa bu gül ‘çiçek açıyor’.
  • Samira‘nın basit bir kiti var ve oynaması kolay. Her ne kadar göze çarpsa da kafa karıştırıcı değil.

Getirilmesi planlanan tek şey Samira değil tabii ki. Yayıncının sızdırdığı birkaç içerik daha var:

  • Diana ve Leona‘nın içinde bulunduğu bir Targon sinematiği gelecek. Bir Solari erkeği ile Lunari kızının arasındaki yasak aşkı anlatan sinematikle ilgili henüz pek fazla bilgi yok.
  • Psy Ops isminde yeni bir kostüm serisi çıkacak ve Sona serinin yıldızı olarak efsanevi bir kostüm alacak. Psy Ops, ‘psişik androidleri‘ konu alan yeni bir mecha serisi ve söylenene göre uzaylı teknolojisi tarzı var. Ana renk paleti gri olacak.
  • Samira‘dan sonra gelecek olan şampiyonun adı Seraphine. Müzikal temaya sahip bir midlane büyücüsü olacağı düşünülüyor.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir