Anasayfa > Oyun Haberleri > Left 4 Dead’in Geliştiricilerinden Back 4 Blood’ın Kapalı Alfa Tarihi Belli Oldu!

Left 4 Dead’in Geliştiricilerinden Back 4 Blood’ın Kapalı Alfa Tarihi Belli Oldu!

Back 4 Blood kapalı alfa süreci ne zaman başlayacak? Turtle Ruck Studios’un yeni Co-op zombi temalı FPS oyunu Back 4 Blood’un kapalı alfa tarihi belli oldu. YouTube üzerinden kapalı alfa ile ilgili bir fragman da paylaşıldı. İşte detaylar.

Left 4 Dead’in Ruhani Devamı: Back 4 Blood Tanıtıldı

Left 4 Dead ve Evolve geliştiricilerinden Turtle Ruck Studios, merakla beklenen yeni bir zombi temalı FPS oyunu ile geri dönüyor. Back 4 Blood isimli Co-op zombi temalı FPS oyunu, Left 4 Deadi ile aynı oyun tarzına sahip olarak karşımıza çıkıyor. Her ne kadar oyuncular Left 4 Dead 3 beklese de serinin başka bir evrende geçen versiyonu diyebileceğimiz bir oyun Back 4 Blood. Oyunda genel olarak 4 karakteri kullanarak Co-op veya tek kişilik olarak oynayarak zombi sürülerine karşı zorlu bir mücadeleye girişiyoruz. Tam olarak zombi demek doğru olmasa da mutasyon geçirmiş farklı tip yaratıklar da oyunda mevcut olacak. Bunun yanında silahlarımıza ek geliştirmeler bulabileceğiz. Oyunda hikaye modu ve rekabetçi çok oyunculu mod yer alacak.

Back 4 Blood’ın kapalı alfası 17 Aralık 2020 – 21 Aralık 2020 arasında gerçekleşecek. Kapalı alfaya katılmak için oyunun resmi sitesinden kayıt yaptırmanız gerekecek. Kapalı alfada yer almak için buraya tıklayarak oyunun resmi sitesine ulaşıp kayıt yaptırabilirsiniz. Back 4 Blood, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC platformlarına çıkışını yapacak.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir