Anasayfa > Oyun Haberleri > Legends of Runeterra İçin Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Legends of Runeterra İçin Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Riot Games’in strateji temelli kart oyunu olan Legends of Runeterra için çıkış tarihi belli oldu. Detaylar haberimizde.

Riot Games geçtiğimiz aylarda hayranların karşısında Riot Forge isimli yepyeni bir proje ile çıkmıştı. Proje kapsamında Riot Games üçüncü parti oyun geliştiricileri ve stüdyoları ile birlikte çalışarak League of Legends evrenini daha da genişletmek için çalışmalara başlamıştı. Bu çalışmalar sonucunda ortaya çıkan oyunlardan biri de Legends of Runeterra oldu. Oyun League of Legends evrenini kendine temel alarak bu evreni daha da genişletmeyi ve oyunculara farklı deneyimler yaşatmayı amaçlıyor.

2019 yılında ilk duyurusu ile oyuncuları heyecanlandıran oyun 30 Nisan 2020 tarihinde çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Üstelik oyun seslendirmeleri ve arayüzü ile de tamamen Türkçe olarak oyuncuların beğenisine sunulacak. Strateji yeteneğinin büyük önem taşıdığı oyunda ayrıca oyuncuya League of Legends evreninden tanıdığımız bazı karakterler eşlik edecek. Kart desteniz dışında seçeceğiniz bu karakterlerin hepsinin size savaş alanında yardımcı olacak birbirinden farklı özellikleri bulunuyor.

30 Nisan 2020 tarihinde oyuncular ile buluşacak olan oyun PC, Android ve iOS platformları için çıkış yapacak. Ayrıca oyunda çapraz platform desteği de bulunduğunu hatırlatmakta fayda var. Kısacası platform fark etmeksizin arkadaşlarınız ile de dilediğiniz gibi oyunu oynayabileceksiniz. Çıkışı ile birlikte 120+ kartlık bir deste ile gelecek oyunda herhangi bir Pay2Win öge de bulunmuyor. Bu da oyuncuları sevindirecek bir diğer unsur.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir