Anasayfa > Oyun Haberleri > LEGO Builder’s Journey PC ve Switch İçin Çıktı

LEGO Builder’s Journey PC ve Switch İçin Çıktı

E3 2021’de çoğu oyuncunun ilk defa gördüğü LEGO Builder’s Journey Steam ve Nintendo Switch mağazalarında yerini aldı. 

Star Wars hayranları E3 2021’de bu sene çıkacak olan LEGO Star Wars: The Skywalker Saga‘nın gösterilmesini beklerken oyun beklenmedik bir şekilde programda yer almadı. Onun yerine LEGO, geçen sene mobil cihazlara çıkış yapan ödüllü bulmaca oyunu Builder’s Journey’in Steam, Epic Games Store ve Switch‘e geleceğini duyurdu.

Builder’s Journey, çoğu oyuncunun sandığının aksine yeni bir ürün değil. 2019 Aralık ayında iOS için çıkan izometrik bulmaca oyunu oldukça iyi karşılanmış ve oyun 2020 Golden Joystick ödüllerinde yılın en iyi mobil oyunu seçilmişti. 2021 boyunca da mobil oyun marketindeki başarısını sürdüren Builder’s Journey için, 1 Haziran 2021’de NVIDIA Geforce YouTube kanalında yayınlanan kısa bir video ile PC sürümlerinde NVIDIA RTX kartlarda ray-tracing (gerçek zamanlı ışıklandırma) ve DLSS desteği olacağı duyurulmuştu.

LEGO Builder’s Journey Sistem Gereksinimleri ve Fiyatı

Builder’s Journey, 22 Haziran itibarıyla Steam ve Epic Games Store için 33 TLden, Türkiye için yerel fiyatlandırma yapmayan Nintendo e-shop için ise $19.99′dan satışa sunuldu. Oyun, Steam’da henüz yazılmış 134 inceleme içerisinde %83 olumlu not alarak oyuncular tarafından ‘Çok Olumlu’ olarak değerlendirildi. Oyunda Türkçe dil desteği de bulunuyor.

Bununla birlikte, ilk bakışta basit grafiklere sahip bir oyun gibi görünse de Builder’s Journey hiç de hafife alınmayacak sistem gereksinimlerine de sahip.

  • İşletim Sistemi: Windows 10 x64
  • İşlemci: Intel Core i3-3470 / AMD FX-8350
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 / Radeon R7 260X
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 5 GB kullanılabilir alan

Çoğu dişli oyun ile yarışan sistem gereksinimleri ile LEGO Builder’s Journey, PC marketinde nasıl bir başarı yakalayacak göreceğiz.

Hakkında Ali Ergül

nicelikten ziyade nitelik ve özgünlüğe inanan bir oyun meraklısı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir