Anasayfa > Oyun Haberleri > Lemnis Gate Gamescom Etkinliğinde Duyuruldu

Lemnis Gate Gamescom Etkinliğinde Duyuruldu

Lemnis Gate Gamescom etkinliğinde duyuruldu. Kanadalı küçük bir ekip tarafından geliştirilen oyunun boyundan büyük ödülleri var.

Gamescom etkinliği oldukça önemli haberler ve güncellemelerle geldi. Covid-19 pandemisi şartlarında yapılan etkinliğin ilk gününde öne çıkan en ilginç oyunlardan biri de Lemnis Gate oldu. Ratloop Games‘in Kanada ekibi tarafından geliştirilen oyun 2021’nin en iddialı yapımlarından biri olmaya aday gibi görünüyor.

Surgeon Simulator 2, Gamescom Esnasında Çıkışını Yaptı!

Lemnis Gate oyunu  turn-based combat strategy FPS tarzında. Turned-Base ve FPS kavramları nasıl bir araya geliyor diye merak ediyorsanız yanlız değilsiniz. Oyunda zamanı manipüle etmek için bazı mekanikler bulunuyor. Her oyuncunun hamlesini yapmak için 25 saniyesi bulunuyor. Bütün oyuncular hamlelerini yaptıktan sonra ikinci round başlıyor ve beş rauntta bir geçmişi, şimdiki zamanı ya da geleceği değiştirebiliyorsunuz. Hamleler ise FPS ve strateji tarzında yapılıyor. Bu mekaniğin nasıl işlediğini merak edenler, oyunun Steam sayfasını inceleyebilir.

Lemnis Gate, henüz prototip aşamasındayken, bir çok prestijli ödüle de layık görülmüş. Bunların arasında, Montreal Bağımsız Oyun Ödülleri‘nde En İyi Oynanış, Ubisoft Indie Series‘de GDC Pitch ve Unreal E3 Ödülleri‘nde En İyi Orjinal Oyun Adaylığı gibi başarılara sahip. Stüdyonun ayrıca, Steam üzerinde VR desteği de olan Vroom Kaboom isimli başka bir oyunu daha bulunuyor.

Doom Eternal’ın İlk Hikaye DLC’si The Ancient Gods’ın Fragmanı Gösterildi!

Limnus Gate çıkış tarihi henüz belli değil ve Steam sayfasında “Yakında Geliyor” olarak listeleniyor. Ancak oyunla ilgili görüntüleri görmek ve Wishlist’e eklemek mümkün. Oyun Steam dışında, PlayStation4 ve Xbox One platformları üzerinden de oynanabilecek. Gerek orjinal oynanışı, gerekse aldığı ödüllerle Lemnis Gate, daha hakkında çok konuşacağımız bir oyun olacağı izlenimini veriyor.

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir