Anasayfa > Oyun Haberleri > Life is Strange: Remastered Collection Ertelendi

Life is Strange: Remastered Collection Ertelendi

2021’nin mart ayında duyurulan Life is Strange: Remastered Collection, yayımcı firma Square Enix’in planlarına göre 30 Eylül’de çıkışını gerçekleştirecekti. Oyunun resmi Twitter hesabında yapılan bir paylaşım ile paketin 2022 yılının ilk aylarında, bilinmeyen bir tarihte çıkacağı açıklandı.

Before the Storm DLC’sinin remastered versiyonunu da içinde barındıran Remastered Collection, Deck Nine tarafından geliştirilen Life is Strange: True Colors oyununun Ultimate Edition sürümüyle birlikte satın alınabilecek ancak mevcut tabloya göre oyunu oynamak için 2022’nin ilk aylarını beklememiz gerekmekte.

Step Gingrich karakterini oynayacağımız True Colors DLC’si Wavelengths ise 30 Eylül tarihi itibariyle oynanabilir olacak.

PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S ve Stadia için çıkış yapacak olan Remastered Collection paketinin ertelenişi ise aşağıdaki gönderiyle duyuruldu.

Life is Strange: True Colors yapımcıları bu ertelemenin başlıca sebeplerinden biri olarak dünyamızın içinde bulunduğu Koronavirüs pandemisini gösterdi. Bu zor süreçte geliştirici ekibe fazlaca yüklenmek istenilmediğini dile getirdi. Söz konusu remastered paketinin True Colors Ultimate Edition paketi içinde yer almaya devam edeceğini de oyunseverlere taahüt etti.

Gerek grafikler, gerek animasyonlar açısından genel bir yenilemeye gidilecek ilk oyun ve DLC için serinin yeni oyunu True Colors‘ta kullanılan karakter yüzü teknolojilerinin de ekleneceği oyunun hayranlarına duyuruldu.

Bunun yanında serinin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda 12 Ağustos günü yayınlanacak bir fragmandan da söz edilmekte.

Kısaca: Life is Strange: True Colors, 10 Eylül tarihinde, Wavelengths DLC’si 30 Eylül tarihinde, serinin ilk oyununu ve ilk oyuna ait olan DLC’yi barındıran Remastered Collection ise 2022’nin ilk aylarında çıkış yapacak.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir