Anasayfa > Oyun Haberleri > Little Devil Inside, PlayStation’ın Yaptığı Sunumda Gösterildi

Little Devil Inside, PlayStation’ın Yaptığı Sunumda Gösterildi

PlayStation, daha önce de fragmanları gösterilen Little Devil Inside adlı oyunu, yaptığı sunumda bir kez daha oyuncularla paylaştı. Detaylar haberimizde.

Yıllardır fragman veya bir oynanış videosu gösterilen Little Devil Inside, PlayStation’ın sunumunda da yer aldı. Fragmanı kısaca özetleyecek olursak, görsel açıdan şirin mi şirin bir oyun var karşımızda. Ormanda yaratıklardan kaçtığımız, yeri gelince savaştığımız bir oyunla karşı karşıyayız. Orman, çöl, su altı  gibi çeşitli mekanlarda bulunduğumuz oyun, mizah ve aksiyonu çok güzel bir şekilde harmanlayıp önümüze sunuyor. Bir ayının peşinden motorla gitmek, çölde bir eşeğin üstünde düşman ordusundan kaçmak, bataklıklarda gezinmek, mağaralara girmek, yüksek bir dağa çıkmak, kutuplarda mücadele vermek, koca bir kedi veya bir ejderhayla karşılaşmak ve daha niceleri Little Devil Inside adlı oyunda biz oyuncuları bekliyor olacak. Oyun hem PlayStation 4 ve Playstation 5 için kısa süreliğine exclusive olarak çıkış yapacak. Daha sonradan PC platformuna çıkışını yapacak. Oyunun çıkış tarihi ise henüz belli değil.

Siz de oyun hakkındaki beklentilerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir