Anasayfa > Oyun Haberleri > SnowRunner Playstation 4 İçin Geliyor

SnowRunner Playstation 4 İçin Geliyor

SnowRunner, Playstation 4 için bugün geldi. Detaylar haberimizde.

Bugün itibariyle SnowRunner Playstation 4 için geldi. Arazi araçlarıyla, kamyonlarla tepeleri aştığımız bu gerçekçi simülasyon oyununun fiyatı 219 TL olarak belirlendi. Oyunun Premium sürümü için belirlenen fiyat ise 299 TL. Oyun size büyük bir harita veriyor ve siz de araçlarınızda karlı havalarda, yağmurlu havalarda ve açık havalarda araçlarınızın sınırlarını  zorluyorsunuz. Oyunda birçok farklı harita var ve bu haritalar açık dünya olarak tasarlanmış. Euro Truck Simulator gibi düşünebiliriz aslında. Karşınıza çıkan birçok engeli araçlarınızla aşmak çok tatmin edici bir his olsa gerek. Karşınıza çıkan kayalar, karda saplanmalar gibi engellerden bahsediyoruz. İsterseniz üçüncü şahıs kamera bakış açısıyla, isterseniz de birinci şahıs kamera bakış açısıyla açık dünyada bize verilen görevleri tamamlamaya çalışıyoruz SnowRunner adlı oyunda. Ayrıca kullandığınız araçları tekerleklerinden tutun rengine kadar istediğiniz gibi şekillendirebiliyorsunuz. Ayrıca oyunun fiziklerinden bahsetmezsek olmaz. Takıldığınız çamur birikintilerinden çıkarken, bir kayayla uğraşırken SnowRunner bizi gerçekçiliğe sürüklüyor adeta.

SnowRunner

Euro Truck Simulator demişken oyunu tek başınıza veya 4 kişiye kadar oynayabildiğiniz co-op olarak da arkadaşlarınızla oynayabiliyorsunuz.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir