Anasayfa > Oyun Haberleri > League of Legends Animasyon Dizisi Arcane Netflix’e Geliyor

League of Legends Animasyon Dizisi Arcane Netflix’e Geliyor

League of Legends resmi Twitter hesabı, uzunca bir süre önce duyurulan animasyon serisi Arcane ile ilgili 20 saniyelik kısa bir video paylaştı. Arcane 2021 yılının sonbaharında Netflix’te olacak.

Arcane

Riot Games’in konu animasyonlara gelince ortaya ne kadar yaratıcı ve başarılı işler koyduğu League of Legends oyuncuları tarafından uzunca bir süredir bilinen bir gerçek. Başarılı şirket bugüne kadar onlarca animasyon videosu yayımladı ve oyunculardan da olumlu geri dönüşler aldı. Hatta kimi oyuncular, Riot’un animasyonlardaki bu başarısını sadece kısa videolarda değil, uzun animasyon dizilerinde de görmek istediklerini defalarca dile getirdi. Riot da bu isteklere karşılıksız kalamamış ve 2019 yılında yaptığı bir sunumda League of Legends evreninde geçen bir animasyon dizisi üzerinde çalıştıklarını duyurmuştu.

Arcane Sonbaharda Netflix’e Geliyor!

Arcane

Arcane her ne kadar 2019 yılında duyurulmuş ve 2020’de çıkış yapması planlanmış olsa da, araya giren COVID-19 virüsü işlerin sekteye uğramasına ve serinin ertelenmesine sebep olmuştu. Riot Games bu erteleme üzerine kesin bir tarih vermekten kaçınmış ve serinin 2021 yılında çıkış yapacağını söylemişti. Hayranlar uzunca bir süre serinin kesin çıkış tarihini bilmeden beklemeye devam etti. Fakat Riot Games sonunda sessizliğini bozdu. League of Legends resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan bir paylaşımla Arcane’e ait yeni bir video paylaşıldı ve böylece serinin ne zaman geleceği de oyunculara duyurulmuş oldu.

Video paylaşılmasının üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen binlerce beğeni aldı. Serinin ana karakterlerinden Jinx’in yanı sıra League of Legends evrenindeki kimi karakterler de paylaşılan videoda izleyicilere göz kırptı. Ayrıca hikayenin geçeceği ana mekanlardan birisi olan Zaun’a uzaktan da olsa göz atma fırsatı bulduk.

LoL İsim Değiştirme

Bütün bunların yanı sıra Arcane’in ne zaman ve hangi platform üzerinde çıkış yapacağı da oyuncularla paylaşılmış oldu. Kesin bir tarih verilmese de Arcane 2021 sonbaharında Netflix üzerinden izleyicilerle buluşacak. Konu animasyonlara gelince cesur davranan ve çeşitli şeyler deneyerek izleyicilerin ilgisini çekmeye çalışan Netflix’in Arcane gibi bir animasyon serisine ev sahipliği yapması pek de şaşırtıcı gelmiyor.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir