Anasayfa > Oyun Haberleri > LoL Işık Muhafızları Hikayesinden Yeni Animasyon: Bağışlanma

LoL Işık Muhafızları Hikayesinden Yeni Animasyon: Bağışlanma

League of Legends resmi YouTube hesabından Işık Muhafızları hikayesinin final animasyonu yayımlandı. Mahvolmuş Kral’ın istilası son buldu.

Riot Games‘in bu yaza özel Mahvolmuş Kral Viego‘yu geri getirmesi ve Runeterra‘ya başlatılan istilanın yarattığı kaos ile kapsamlı bir etkinlik çıkmıştı karşımıza. League of Legends istemcisi içerisinde bir mini oyun, Ulti Büyü Kitabı oyun modu, çeşitli ödüller ve bolca kostüm bu oyun modunun oyunculara getirisi oldu. Maçlar içerisinde yaptığınız skor, asist, görüş skoru vb. katkılarla ilerleme kat ettiğiniz mini oyunu bitirenler hikayenin sonunu zaten biliyordu ancak Işık Muhafızları ve Kara Sis‘in amansız mücadelesini bir animasyon ile noktalamak Riot Games‘e yakışır bir hikaye finali oldu.

LoL Ne Kadar İnternet Yer?

Video muhafızların Gölge Adalar‘a –Viego‘nun ayağına- gitmeleri ile başlıyor. Kurdukları tuzak başlarda tam da Senna‘nın planladığı gibi işe yarar nitelikte olsa da Mahvolmuş Kral‘ın Gwen‘i yaralaması ile her şey tepetaklak oluyor. Viego aşkı Isolde‘yi diriltmek için Senna ile Gwen‘i sürükleyerek farklı bir boyuta geçiyor ve hizmetkârı haline getirdiği Pantheon ile Kara Sis‘in etkilediği yardakçıları ile portalın önünü kapatıyor. Sonrasında Isolde karşısındaki sevgilisine söylencelerde bulunup yaptıklarını yüzüne vuruyor. Muhafızların geri kalanı Kara Sis kuvvetleri ile savaşırken içeri sızan Akshan ise bu planı bozan ana etmen olarak Viego‘nun, sevgilisine kavuşmasını engelliyor ve Senna ile Gwen‘in kilit darbeleri ile Runeterra Mahvolmuş Kral‘ın zulmünden kurtulup tekrardan huzura kavuşuyor.

İstemci içerisindeki mini oyun ile karşılaştırıldığında karakter eksiklikleri, sekans atlamalar gibi belli farklılıklar olsa da bu büyük etkinlik ile Riot Games‘e yaraşır bir son olduğunu söylememenin haksızlık olacağı çok açık.

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir