Anasayfa > Blog > League of Legends (LoL) Ne Kadar İnternet Yer?

League of Legends (LoL) Ne Kadar İnternet Yer?

Çıktığı günden beri birçok oyuncu tarafından oynanan LoL ne kadar internet yer, oyunda bir maç kaç MB harcar?

Özellikle Türkiye olmak üzere birçok ülkede oynanan League of Legends, çıkışıyla birlikte espor sektörünü ileri taşıyan yapımlardan bir tanesi oldu. Oyunun espor sahnesi bir yana, gündelik oyuncular da büyük bir kitleyi oluşturmakta. İnternet kullanımı açısından sınırlı imkâna sahip olan oyuncular da League of Legends’ın ne kadar internet harcadığını doğal olarak merak ediyor. Bu içeriğimizde LoL kaç MB internet yer sorusunu cevaplandırmaya çalıştık, umarız yardım edebilmişizdir.

League of Legends Terimleri

LoL Ne Kadar İnternet Yer?

  • League of Legends, otuz dakika süren ortalama bir maçta yaklaşık 4045 MB internet harcıyor.
  • Bu hesaba göre League of Legends bir dakikada ortalama 1.25-1.5 MB internet kullanıyor.

Bir arkadaşımla Discord üzerinde bulunduğum, 20 dakika süren bir ARAM maçında şahsen 30 MB veri harcadım.

lol-sup-nedir

Arkadaşınızla Discord üzerinden konuşmanız veya arkada müzik dinlemeniz de harcadığınız veri miktarını çok yüksek miktarda olmasa da doğal olarak artıracaktır. Bu sebeple oyuna girmeden önce harcayabileceğiniz veriye dikkat etmenizi öneririz.

Dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise ping değeri. Mobil verinizden internete bağlanmanız durumunda kullandığınız operatöre ve içinde bulunduğunuz konuma bağlı olarak ping değeriniz normalden daha yüksek olabilir, bu da oyun deneyiminizi kötü etkileyebilir. Bu sebeple oyuna girmeden önce bir özel oyun açıp MS değerinizi incelemenizi öneririz.

“LoL kaç MB internet yer?” sorusunu cevaplandırdığımız bu yazımızla umarız sizlere yardımcı olabilmişizdir. Oyuna girmeden önce önerilerimizi dikkate almayı unutmayın. Herkese iyi eğlenceler diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir