Anasayfa > Oyun Haberleri > Lord of the Rings Online Oyuncuları Sir Ian Holm’u Andı

Lord of the Rings Online Oyuncuları Sir Ian Holm’u Andı

Lord the Rings Online oyuncuları, Yüzüklerin Efendisi filmlerinde Bilbo Baggins karakterine hayat veren Ian Holm’u andı. Detayları haberimizde.

Yüzüklerin Efendisi serisinin beyazperde uyarlamasında Bilbo Baggins karakterine hayat veren Sir Ian Holm’a anlamlı bir veda yapıldı. Yüzüklerin Efendisi serisinin MMORPG’si olan The Lord of the Rings Online oyuncuları, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ian Holm’u oyun içinde andı. 19 Haziran tarihinde 88 yaşında hayatını kaybeden ünlü oyuncunun Sir ünvanı da bulunuyor. Oyuncunun hatırlandığı diğer işleri arasında, Alien, Brazil ve Chariots of Fire gibi yapımlar var.

The Lord of the Ring oyuncuları da oyuncunun vefatına duyarsız kalmadı. Oyun içinde Bilbo’yu ilgilendiren yerlerde toplanan oyuncular, oyun içi toplantılar ve etkinlikler düzenlediler. Bazı oyuncular Bilbo’nun evinin bulunduğu Bag End mevkisinde toplandılar. Bazıları ise, Rivendell mevkisine giderek, NPC’nin çevresinde toplanıp saygılarını sundular.

Bir diğer jest ise, oyunun yapımcılarından geldi. “The Baggins’ Birthday” isimli görev 23 Haziran’a kadar oynanabilir olacak. Yüzüklerin efendisinin Yeni Zelanda’lı yönetmeni Peter Jackson da, Facebook üzerinden bir taziye yayınlayarak Ian Holm ile ilgili duygularını ve anılarını paylaştı.

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir