Anasayfa > Oyun Haberleri > Madden NFL 21 Metacritic Skoru EA’nın Canını Sıkacak

Madden NFL 21 Metacritic Skoru EA’nın Canını Sıkacak

Madden NFL 21 Metacritic skoru EA’ya saç baş yolduracak cinsten. Oyuncuların yorumcuları ise EA dükkanı kapatıp gitsin dedirtiyor.

EA spor oyunları konusunda başarılı bir stüdyo olarak biliniyor. Ancak Madden NFL 21 EA’nın bugüne kadar spor oyunları konusundaki en büyük başarısızlığı olabilir. Bu durum, internette bir otorite haline gelmiş olan Metacritic sitesinde de gözler önüne serildi. Madden NFL 21 Metacritic skoru, EA’da birilerinin kovulmasına neden olacak cinsten.

NBA 2K21’in MyTEAM İlerlemesi Yeni Nesle Aktarılabilecek!

1617 oyuncunun verdiği skordan sonra, oyunun kullanıcı skoru 0.4 oldu. Oyunun meta skoru ise 64 oldu. Bu EA gibi büyük ve köklü bir oyun stüdyosu için oldukça yüz kızartıcı bir rakam. Metacritic sitesinde yapılan yorumlarda, bir kullanıcı EA’yı oyun sektöründen tamamen çekilmeye davet etti. Gerekçe olarak ise yaptıkları şeyi tutkuyla yapmadıklarının son derece bariz olmasını gösterdi. Bir diğer kullanıcı ise, Madden NFL 21’yi EA’nın gelmiş geçmiş en tembel işi olarak niteledi. Bazı kullanıcılar da, oyunun bir önceki senenin kötü ve buglı bir kopyası olduğunu dile getirdi.

Oyunla ilgili en büyük iki şikayet, oynanış ve buglarla ilgili. Oynanışın oldukça kötü olduğu ve geçen sene getirilen X-Factor özelliklerinin bile bu soruna bir çözüm olmadığı, puanlama yapan oyuncular tarafından dillendirilen en önemli hususlardan biri. Hali hazırda beğenilmeyen oyunun bug ve glitchlerle dolu oluşu işe, oyuna para veren kişileri Metacritic sitesine girip oyunu rezil edecek yorumlar yazma noktasına getirmiş gibi görünüyor.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir