Anasayfa > Oyun Haberleri > Mafia: Definitive Edition İçin Yeni Oynanış Videosu Paylaşıldı!

Mafia: Definitive Edition İçin Yeni Oynanış Videosu Paylaşıldı!

Mafia 1’in Remake versiyonu olacak Hangar 13 tarafından geliştirilen Mafia: Definitive Edition için ”Life of a Gangster” adlı yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. Detaylar haberimizde.

Mafia: Definitive Edition İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınlandı!

Hangar 13 tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından yayınlanacak orijinal Mafia serisinin ilk oyunu Mafia 1’in Remake versiyonu Mafia: Definitive Edition’ın çıkışına az bir süre kala resmi ”Mafia Game” kanalından  ”Life of a Gangster” yani ”Bir Gangster’ın hayatı” adında yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. 45 saniyelik bu kısa oynanış videosunda aksiyon ve kısa sinematikler yer almakta. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Mafia Definitive Edition Hakkında

Hangar 13 tarafından geliştirilen oyun 2K Games tarafından yayınlanacak. Oyunda Lost Heaven şehrinin çatışma ve gerilim dolu yer altı dünyasına adımını atan Tommy Angelo’nun bir mafya grubuna katılışına ve ardından yaşadıklarına tanık olacağız. Mafia: Definitive Edition, 25 Eylül 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına çıkışını yapacak. Oyun, Yeni nesil konsollardan da geriye uyumluluk sayesinde oynanabilecek.

Bakalım Mafia’nın yenilenmiş hali, beklentileri karşılayıp iyi bir Remake oyunu olarak karşımıza çıkmayı başarabilecek mi? 25 Eylül 2020’de tüm beklentiler ve sorular cevap buluyor olacak. Mafia: Definitive Edition’ı PC için ön sipariş olarak almak isterseniz buraya tıklayarak Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir