Anasayfa > Oyun Haberleri > Mafia: Definitive Edition İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınlandı!

Mafia: Definitive Edition İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınlandı!

 Mafia 1’in remake versiyonu olacak Mafia: Definitive Edition için yeni hikaye fragmanı 27 Ağustos 2020 TSİ 21.00’da gerçekleşen Gamescom Opening Night Live etkinliği sırasında yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Hangar 13 tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından yayınlanacak olan 2002 yılında çıkış yapan orijinal Mafia 1’in remake versiyonu olacak Mafia : Definitive Edition’ın çıkmasına yaklaşık 1 ay kala yeni videolar görmeye devam ediyoruz. Gamescom etkinliği sırasında yeni bir hikaye fragmanı biz oyunculara sunuldu. Fragman ana karakterimiz Tommy Angelo’nun suç ailesine girişini bizlere gösteriyor.

Mafia Definitive Edition Oynanış Videosu

Mafia: Definitive Edition Hakkında

2002 yapımlı orijinal Mafia 1’in remake versiyonu, elden geçirilen bir hikaye, grafik, modern oynanış dinamikleri ve daha fazlası ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Hikaye olarak yeni detaylar ve geliştirmeler yapılsa da ana oyunun hikayesini ve sunduğu atmosferi korumaya çalışan bir yapım bizleri karşılayacak.

Mafia: Definitive Edition’ın Hikâyesi

Mafya gruplarıyla yaşadığı istemsiz olaylar nedeniyle istemeden de olsa Lost Heaven şehrinin çatışma ve gerilim dolu yer altı dünyasına adımını atan Tommy Angelo, Salieri Suç Ailesi’ne katılır. Katılmaktan pek hoşlanmasa da zaman geçtikçe kendisini ailenin suç işlerini yaparak ödül kazanırken bulur.

Mafia: Definitive Edition’ın Çıkış Tarihi

Hangar 13 tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından yayınlanacak oyun, 25 Eylül 2020’de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkışını yapacak. Bakalım oyuncuların beklentilerini karşılamakta ne kadar başarılı bir yapım olarak yerini alacak?

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir