Anasayfa > Oyun Haberleri > Marvel’s Avengers War For Wakanda 17 Ağustos’ta Çıkacak

Marvel’s Avengers War For Wakanda 17 Ağustos’ta Çıkacak

Pek çok popüler Marvel karakterini oynayabildiğimiz Marvel’s Avengers War For Wakanda paketi ile geliyor. Black Panther: War For Wakanda genişleme paketi, 17 Ağustos’ta oynanabilir olacak.

Çıktığı dönem aldığı yoğun eleştirilerle aklımıza kazınan oyun için yeni içeriklerin yolda olduğu aylar öncesinden duyurulmuş, bu yeniliklerin bazılarının ise “War For Wakanda” genişleme paketi ile oyuna ücretsiz ekleneceği duyurulmuştu.

Marvel’s Avengers Black Panther: War For Wakanda Neler İçeriyor?

Yeni Genişleme paketi ile birlikte yepyeni bir Avengers karakterini de artık cihazlarımızda oynayabileceğiz, paketin adından da anlaşılacağı üzere o karakter Black Panther.

Oyuna eklenen karakterler Black Panther ile sınırlı değil, bazı kötü karakterler de artık oyuna renk katacak. Bunun yanında çok oyunculu ve tek kişilik modlar için bazı yeni görevler de yolda. Aşağıdan Black Panther: War For Wakanda genişleme paketinin fragmanını izleyebilirsiniz.

2021 boyunca gelecek olan bu geniş çaplı paketler, oyuna yeni karakterler, içerikler getirmekle yetinmiyor. Oynanış açısından da birtakım değişiklikler söz konusu. Örneğin artık takımımızda aynı karakteri birden fazla oyuncu kontrol edebilecek. Yani bir takımda iki Iron Man veya üç Black Widow olabilecek.

Marvel’s Avengers Lobileri Önlenemez Bir Biçimde Boşalıyor

Black Panther: War For Wakanda paketi 17 Ağustos‘ta oyunun sahipleri için ücretsiz bir şekilde yayınlanacak. Bakalım bu paket oyunun kötü gidişatını bir nebze de olsa düzeltmekte yeterli olacak mı?

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir