Anasayfa > Oyun Haberleri > Marvel’s Guardians of the Galaxy Duyuruldu

Marvel’s Guardians of the Galaxy Duyuruldu

Square Enix, dün gerçekleştirdiği sunumda birçok duyuru yaptı. Duyurulan oyunlardan birisi de Marvel’s Guardians of the Galaxy oldu.

Marvel’s Guardians of the Galaxy

Oyun dünyasının bilinen isimlerinden Square Enix, dün yaptığı sunumda pek çok farklı oyuna değindi. Life is Strange’den Final Fantasy’ye, Babylon’s Fall’dan Hitman’e çeşitli haberler gördüğümüz etkinlikte duyurulan oyunlardan birisi de Marvel’s Guardians of the Galaxy oldu. Square Enix oyunun duyuru fragmanının yanı sıra 11 dakikalık bir oynanış videosunu da oyuncularla paylaştı.

26 Ekim’de çıkış yapacak oyun, Guardians of the Galaxy üyelerine ve onların hikayesine odaklanacak. Geçtiğimiz sene çıkış yapan Marvel’s Avengers’ın aksine Guardians of the Galaxy’de tüm karakterleri değil, ekibin lideri olan Star Lord’u kontrol edeceğiz. Square Enix’in paylaştığı oynanış videosunda da görüleceği üzere Star Lord hızlı ve hareketli bir oynanış sunacak. Diğer Guardians of the Galaxy üyeleri de girdiği mücadelelerde Star Lord’a yardım edecek.

İnteraktif Gerilim Oyunu Twelve Minutes İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

Square Enix 2020’de çıkış yapan Marvel’s Avengers ile gerek oyunculardan gerekse de basından büyük eleştiri almıştı. Şirketin, oyunu iyileştireceklerine yönelik yaptığı açıklamalar da yetmemiş ve Marvel’s Avengers mali açıdan Square Enix’e sıkıntılı zamanlar yaşatmıştı. Öyle ki Marvel’s Avengers çok daha fazla platforma çıkmasına rağmen PlayStation 4 özel oyunu olan Marvel’s Spiderman’den satış olarak geride kalmıştı. Yeni oyunumuz Guardians of the Galaxy 26 Ekim 2021’de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One ve bilgisayarlar için çıkış yapacak.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir