Anasayfa > Oyun Haberleri > İnteraktif Gerilim Oyunu Twelve Minutes İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

İnteraktif Gerilim Oyunu Twelve Minutes İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

Xbox Game Pass ve Annapurna Interactive’in elinden çıkacak olan Twelve Minutes için çıkış tarihi belli oldu.

Xbox ve Bethesda’nın E3 2021 sunumu, çok sayıda büyük duyuruya sahne oldu. Forza Horizon 5 ve A Plague Tale: Requiem gibi büyük yapımların yanı sıra birçok bağımsız oyun da kendine yer buldu. Bunlardan bir tanesi de What Remains of Edith Finch gibi hikâye anlatısı oyunlarıyla bilinen Annapurna Interactive’in oyunu oldu. Yaklaşık iki yıl önce duyurulan ve ekibindeki ünlü aktörlerle heyecan uyandıran Twelve Minutes için çıkış tarihi sonunda belli oldu.

Twelve Minutes Çıkış Tarihi

Xbox, paylaştığı fragmanla Twelve Minutes oyununun çıkış tarihini 19 Ağustos 2021 olarak oyunculara duyurdu. Oyun Xbox konsollar ve PC için çıkış yapacak. Annapurna’nın yeni oyunu, aynı zamanda beklendiği gibi ilk günden Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek. Videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Oyun, bir zaman döngüsünde hapsolan, görünüşe göre sıradan bir adamın hikâyesini konu alacak. Annapurna Interactive’in geliştirdiği yeni oyun, interaktif bir gerilim deneyimi olarak karşımıza çıkacak.

Fragmanda bunlarla birlikte oyunda yer alacak olan bazı aktörlerden de bahsedildi. Twelve Minutes’ta bulunan oyuncuların duyurulduğu, daha önce paylaşılan bir video da bulunuyor.

Twelve Minutes Ekibi

Oyunun yönetmeni Luis Antonio, aynı zamanda yazar ekibinde de yer alıyor. Antonio, daha önce Max Payne 3’ün ekibinde de yer almıştı.

Ses aktörleri arasında Willem Dafoe, James McAvoy ve Daisy Ridley bulunuyor.

Oyunun ilk duyuru videosuna aşağıdan göz atabilir, bu oyundan hikâye açısından ne bekleyebileceğinize dair daha iyi bir fikir sahibi olabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir