Anasayfa > Oyun Haberleri > Marvel’s Spider-Man: Miles Morales 2020 Yılında 4.1 Milyon Adet Sattı

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales 2020 Yılında 4.1 Milyon Adet Sattı

PlayStation 5’in çıkışıyla yeni nesilde de oldukça popüler olan Marvel’s Spider-Man: Miles Morales oyununun, Sony’nin 2020 mali yılı üçüncü çeyrek raporunda satış rakamları paylaşıldı. Paylaşılan finans raporuna göre 2020 yılında 4.1 milyon adet satmayı başardı. Detaylar haberimizde.

Spider-Man: Miles Morales’te Oyuncuları Isıtıcıya Döndüren Hata!

PlayStation 4’e çıkan ilk oyunu Marvel’s Spider-Man ile çok büyük bir başarı yakalayan serinin yeni oyunu olan Marvel’s Spider-Man Miles Morales, 12 Kasım 2020’de çıkışını yapmıştı. İlk oyundan sonra büyük beklentisi olan oyuncular PlayStation 5’in de çıkışıyla birlikte PlayStation konsolları için oyunu almaya başladı. İlk oyun kadar başarı yakalamasa da ilgi çekebilen yapımın satış rakamları ortaya çıktı.

Sony’nin raporuna göre Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, 2020 yılında 4.1 milyon adet sattı. PlayStation 4 için oldukça konuşulan ilk oyun Marvel’s Spider Man ise 20 Milyondan fazla satmıştı. Miles Morales’in kısa süre içerisinde 4.1 milyonluk satış başarısı ile oldukça ilgi topladığını söylemek mümkün.

miles-morales

Raporda aynı zamanda PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarının satışları da yer aldı. Sony’nin yeni nesil konsolu PlayStation 5’in 2020 yılında 4.5 milyon adet sattı. Bir önceki nesil konsolu PlayStation 4 ise 1.4 milyon adet sattı ve toplam olarak 115 milyon adet satışı geride bırakmayı başardı. PlayStation Plus servisinin de 47.4 Milyon aboneyle 2020’yi kapattı. Sony’nin finans raporuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Siz ilgili haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Miles Morales oynadınız mı? Herhangi bir PlayStation konsoluna sahip misiniz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

 

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir