Anasayfa > Oyun Haberleri > Spider-Man: Miles Morales’te Oyuncuları Isıtıcıya Döndüren Hata!

Spider-Man: Miles Morales’te Oyuncuları Isıtıcıya Döndüren Hata!

PS5’in çıkışıyla birlikte oyunculara sunulan ve oldukça iyi eleştiriler alan Spider-Man: Miles Morales’te oyuncuları ısıtıcıya döndüren hata keşfedildi.

Yapımlarına milyonlarca dolar ve yıllar harcanan AAA yapımlar, tıpkı bu örnekte olduğu gibi akıl almaz hatalarla oyuncuların karşısına çıkabiliyor. 12 Kasım’da PlayStation 5 ile birlikte çıkan Marvel’s Spider-Man: Miles Morales oyunundaki bu durum da bunun en iyi örneklerinden bir tanesi.

Cyberpunk 2077 DLC’leri Oyunun Çıkışının Ardından Duyurulacak

Twitter’da oyunlardaki komik hataları istemek için atılan bir gönderinin altında paylaşılmış olan bu hata, oyuncuyu belirsiz bir sebepten dolayı bir veranda ısıtıcıya döndürüyor. Etrafta bir ısıtıcı olarak yürüyen oyuncular, karakterleri tıpkı hâlâ Spider-Man’mişçesine binalara, yüksek yapılara ağ atarak şehrin semalarında süzülebiliyor. Spider-Man: Miles Morales’te oyuncuları çeşitli nesnelere döndüren hata oyunda aşağıdaki gibi kayıtlara yansıdı.

Spider-Man: Miles Morales’te Oyuncuları Isıtıcıya Döndüren Hata

Aynı hata sadece ısıtıcıda değil, daha önce de bir kar yığınında keşfedilmişti. Froste lakaplı Twitch yayıncısı, yayın esnasında Spider-Man: Miles Morales oynarken bir kar yığınına dönüşmesinin ardından oyundaki görevine gayet normal bir şekilde devam etmiş, suçlularla dövüşmeyi sürdürmüştü. Aynı isim, bunun ardından sırasıyla bir çite, bir tişört yığınına, hatta bir eve dönüşünce gülmekten kendisini alamamıştı. Froste’nin oyun esnasında yaşadığı hatayı ve paylaştığı eğlenceli anlarını aşağıaki videodan izleyebilirsiniz.

Oyunun yapımcıları bu hatayı fark etmelerinin ardından durumu tıpkı oyuncular gibi tiye alarak eğlendi. “Kendimize biraz saygımız varsa bunu Spider-Verse 2’ye de koyacağız” diyen yönetmen Phil Lord’a cevap veren Insomniac Games, “Tatlı olduğu kadar da utandırıcı” ifadesini kullandı.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir