Anasayfa > Oyun Haberleri > Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Türkçe Dil Desteğine Sahip Olmayacak!

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Türkçe Dil Desteğine Sahip Olmayacak!

Hepimizi heyecanlandıran Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Türkçe dil desteği haberlerine Sony Türkiye cephesinden yalanlama geldi. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz günlerde PlayStation 5‘in Marvel’s Spider-Man: Miles Morales de dahil olmak üzere çıkış oyunlarından bazılarının Türkçe dublaj ve altyazı seçeneklerine sahip olacağı açıklanmıştı. Ülkemizdeki oyuncuları yakından ilgilendiren ve heyecanlandıran bu gelişme haliyle büyük ses getirmişti. Ancak haberin paylaşılmasından günler sonra Sony cephesinden Marvel’s Spider-Man: Miles Morales‘in Türkçe dil desteği hakkında yeni bir açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre merakla beklenen oyun Türkçe dil desteğine sahip olmayacak.

Sony Türkiye yaptığı açıklamada merakla beklenen oyun hakkında bir iletişim sorunu yaşandığını ve oyunun Türkçe dil desteğine sahip olmayacağını açıklamış durumda. İlk açıklamanın üzerinden bir haftadan fazla zaman geçtikten sonra yapılan yeni açıklama elbette ki ülkemizdeki oyuncuları da hayal kırıklığına uğratmış durumda. Hatırlayacağınız üzere PlayStation 5‘in bir diğer çıkış oyunu olan Sackboy: A Big Adventure için de Türkçe dil desteğinini olacağı geçtiğimiz günlerde belirtilmişti. Yapılan açıklamada bu oyun için şimdilik bir ‘yanlışlık’ olduğu belirtilmiyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir