Anasayfa > Oyun Haberleri > Spider-Man: Miles Morales Türkçe Dil Desteği ile Çıkış Yapacak

Spider-Man: Miles Morales Türkçe Dil Desteği ile Çıkış Yapacak

PlayStation 5’in çıkış oyunlarından olan Spider-Man: Miles Morales Türkçe dil desteği ve dublaja sahip olacak. Detaylar haberimizde.

Merakla beklenen yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5‘in çıkışına artık sayılı günler kalmış durumda. Konsolun çıkış oyunlarından olan Spider-Man: Miles Morales de en az yeni konsol kadar merakla bekleniyor. Oyuncuları şimdiden heyecanlandırmayı başarmış olan oyun için ayrıca Türk oyuncuları ilgilendiren bir haber de var. Yapılan açıklamalara göre yeni neslin gücünü bizlere hissettirecek oyunlardan olan Spider-Man: Miles Morales Türkçe dil desteği ve dublaj seçeneğine sahip olacak.

Spider-Man: Miles Morales Türkçe

Spider-Man: Miles Morales‘in yanı sıra konsolun bir diğer çıkış oyunu olan Sackboy: A Big Adventure da Türkçe altyazı ve dublaj desteğine sahip olacak. Buna ek olarak her iki oyunun PlayStation 4 sürümleri de PlayStation 5 sürümü gibi Türkçe altyazı ve dublaj seçeneğinden faydalanacaklar. Oyunlar PlayStation 5‘in 19 Kasım tarihinde gerçekleştireceği çıkışı ile birlikte ülkemizde de piyasaya sürülecekler. Spider-Man: Miles Morales‘in standart sürümü için belirlenen ön sipariş fiyatı şu an 459 TL iken Sackboy: Big Adventure‘ın standart sürümü için ise ön sipariş fiyatı 539 TL olarak belirlenmiş durumda.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir