Anasayfa > Oyun Haberleri > Mass Effect: Legendary Edition 2021’de Geliyor!

Mass Effect: Legendary Edition 2021’de Geliyor!

Sonunda doğrulandı! Bioware, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Mass Effect üçlemesinin remasterı olan Mass Effect: Legendary Edition’ı duyurdu. İlk üç oyunun da remasterını içeren Mass Effect: Legendary Edition, 2021 İlkbaharında oyuncularla buluşacak.

mass effect: legendary edition

Evet, sonunda doğrulandı. Mass Effect’in remasterı 2021 İlkbaharında bizlerle olacak. Serinin hayranları uzunca bir süredir bu haberi bekliyor ve eski oyunları yeni jenerasyonda tekrar oynamak için yolu gözlüyorlardı. Dün yapılan “Yarın Mass Effect hayranlarını sevindirecek haberler olacak” şeklindeki açıklamalar ve bugünün de N7 günü olması nedeniyle hayranlar oldukça heyecanlıydı. Bioware, sonunda Twitter hesabından yaptığı açıklamayla bu bekleyişe son verdi. Oyunun çıkış tarihi olarak da 2021 İlkbaharı gösteriliyor.

Yeni çıkacak remastered, içinde ilk üç oyunu da barındıracak. Mass Effect: Legendary Edition olarak adlandırılacak bu remaster, 3 oyuna ek olarak şu ana kadar Mass Effect, Mass Effect 2 ve Mass Effect 3 için çıkmış bütün tek kişilik DLC’lere de sahip olacak. Bioware’ın önemli yöneticilerinden Casey Hudson tarafından paylaşılan yazıda, geliştirici ekibin oyunu sadece grafiksel açıdan yenilemekle yetinmeyeceği de belirtildi. Casey Hudson paylaştığı yazıda oyunun grafiksel yönü dışında oynanışıyla da yeni nesil oyun hissiyatını yakalamk istediklerini söyledi. Ayrıca yazıda kullanılan “Mass Effect evreninin sonraki adımı için de çalışmaktayız” ibaresi, Bioware’ın remaster dışında başka bir Mass Effect oyunu ile ilgilendiğini de gösteriyor.

Ponçik Bir Rogue-Like: Pangeon İncelemesi

4K Full HD olarak oynanabilecek Mass Effect: Legendary Edition şimdilik sadece PlayStation 4, Xbox One X ve bilgisayarlara çıkacak. Fakat paylaşılan yazıda oyunun ilerleyen zamanlarda yeni nesil konsollar için de uygun hale getirileceği belirtildi. Son birkaç senedir çıkardıkları oyunlarla bolca eleştiriye maruz kalan Bioware, bu remastered ile eski günlerine geri dönebilecek mi yoksa bir kez daha yuhalanacak mı hep beraber göreceğiz.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir