Anasayfa > Oyun Haberleri > Medieval 2: Total War İçin The Witcher Modu Geliştiriliyor

Medieval 2: Total War İçin The Witcher Modu Geliştiriliyor

Medieval 2: Total War The Witcher moduna kavuşacak. Sevilen strateji oyunu için yeni bir mod geliştiriliyor. Detaylar haberimizde.

Total War serisinin en sevilen oyunlarından biri olan Medieval 2: Total War için The Witcher modu geliştiriliyor. 10 Kasım 2006’da çıkış yapan Medieval 2: Total War halihazırda binlerce modu destekliyor. Geliştirilen modlar sayesinde başarılı strateji oyunu farklı temaları bünyesinde barındırıyor. Geçtiğimiz yıllarda Yüzüklerin Efendisi evrenini oyunun mekanikleriyle birleştiren Third Age: Total War modu yayımlanmıştı. Oyunu büyük oranda değiştiren ve yeni içeriklerle daha zengin bir hale getiren modların arasında Game of Thrones evrenini uyarlayan birçok mod da yer alıyor.

En İyi Mount & Blade II: Bannerlord Modları

Kurgusal evrenler ile sevilen strateji oyununu birleştiren modlar arasına bir yenisi daha katılıyor. The Witcher modu sayesinde oyuncular Kıta üzerinde yer alan krallıklardan birkaçını yönetebiliyor. Geçtiğimiz günlerde modun tanıtım sayfasında yeni bir güncelleme yayımlandı. Toplamda 29 adet oynanabilir tarafı bünyesine katmaya hazırlanan Witcher: Total War adındaki mod, şu an sadece birkaç adet tarafı oynanışa sunuyor. Geliştirici ekip ise önümüzdeki süreçte modun boyutunu ve menzilini geliştirmeyi hedefliyor. The Witcher evrenine sadık olmayı hedefleyen modda Alba Division, Nauzicaa Brigade ve Impera Brigade gibi askeri birimler yer alıyor.

Modun tam haliyle çıkış yapması durumunda Nilfgaard İmparatorluğu’nun da yer alacağı belirtiliyor. Nilfgaard’ın siyah zemin üstündeki altın güneşini sevilen strateji oyununda parlatmak oldukça eğlenceli olacaktır. Witcher: Total War modunun indirme sayfasına bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz. İki oyunu birleştiren oyunun ilk güncellemesi ise geçtiğimiz yılın ekim ayında yayımlandı. Modun tam sürümünün çıkış tarihine dair bilgi almak için Discord sunucusuna giriş yapabilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir