Anasayfa > Blog > En İyi Mount & Blade II: Bannerlord Modları

En İyi Mount & Blade II: Bannerlord Modları

Oyun erken erişim sürecinde olmasına rağmen Mount & Blade II: Bannerlord modları çoktan yerini aldı.

Oynanışı daha etkili kılan ya da  görünüm bağlamında geliştiren düzinelerce mod şimdiden indirilebilir durumda. Geçtiğimiz gün beta güncellemesi ile 1.1.0 sürümüne erişen oyuna yenilikler getirip, oyunu daha eğlenceli kılan modları listeledik. Kimisinde kelle kesip, vahşeti bir sonraki seviyeye taşıyabiliyor; kimisinde mikrofonumuzu kullanarak ordumuza emir verebiliyoruz.

Oyunda modsuz olarak değiştirebileceğiniz şeylerden biri de savaş sancağımız. Kalradya’yı hakimiyetimiz altına alırken şanla dalgalanacak sancağımızı internet üzerinden dilediğimiz gibi tasarlayabiliyoruz.

Bannerlord’da Kendi Sancağınızı Tasarlayın!

Aşağıda listelediğimiz modların her birinin kendine has yükleme yöntemleri mevcut. İndirmeden önce modüllerin oyuna nasıl ekleneceğini okuyabilirsiniz. Oyunun henüz erken erişim sürecinde olması modların çalışmasında sorun yaratabilir. Oyununuzu sürekli güncellemekte ve yükleyeceğiniz modların uyumluluğuna dikkat etmekte  fayda var.

Mount & Blade II: Bannerlord Modları

Vahşet Seviyesini Arttırın

Dismemberment: Oyundaki vahşete yeni bir boyut kazandıran bu modla düşmanlarımızın kellesini kesmek mümkün hale geliyor. Bu mod sayesinde Mount & Blade: Warband’dan hatırlayacağımız “that is a nice head you have on your shoulders” repliği de daha anlamlı olacak.

 

Ordunuza Kadın Birlikler Ekleyin

bannerlord modları resim 1

Mixed Gender Mod: Birliklerimizin hem kadın hem de erkeklerden oluşmasını sağlayan bu modla cinsiyetçiliğe son veriyor, savaş çığlıklarımızda feminen ve maskülen sesleri harmanlıyoruz.

 

Ordunuza Sesinizle Emir Verin

Screamerlord: Savaş emirlerini tuşla vermek eskide kaldı. Mikrofonunuzdan vereceğiniz emirlerle ordunuzu yönetmek ister misiniz? Screamerlord modu sayesinde mikrofonunuzu emir vermek için kullanabilirsiniz. Sesle çalışan bu mod emir komuta zincirine yeni bir boyut kazandırıyor.

 

Askerlerinizin Moralini Arttırın

Yell to Inspire: Savaşın ortasında askerlerinizin moralini yükseltmek ve “toparlanın bırakmayın kendinizi” demek istiyorsanız bu modu öneriyoruz. Oyuna savaş içi bir yetenek ekleyen bu mod sayesinde ordunuzun moralini yükseltmek mümkün.

 

Sığınak Saldırılarındaki Asker Sınırını Kaldırın

bannerlord modları resim 2

Hideout Player Party Limit Removed: Bu mod haydut sığınaklarını operasyon olmaktan çıkarıyor ve birkaç asker yerine tüm ordunuzla saldırmanızı sağlıyor.

 

Karakterinizi Detaylandırın

bannerlord inceleme resim 3

Detailed Character Creation: Karakter yaratma ekranını daha detaylı hale getiren bu mod sayesinde karakter editörüne birçok yenilik ekleniyor. Kas yapısı, kilo ve yaş gibi seçeneklerle karakterinizi oluşturma süreci daha kapsamlı olacak.

 

Köylülerinizi Devriye Olarak İşe Alın

bannerlord modları resim 4

Buy Patrols: Köylülerden devriye oluşturup bölgelerinizi daha sıkı korumanızı sağlayan bu mod sayesinde yağmacılara dur diyebilirsiniz. Maaş ödediğiniz köylü devriyeler arazilerinizi koruma altına alacak.

 

Mount & Blade II: Bannerlord modları listemiz burada sona eriyor. Oyunun erken erişim süreci hakkında habersiz kalmamak ve yeni modlara göz atmak için takipte kalın.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir