Anasayfa > Oyun Haberleri > Merakla Beklenen Deathloop Tekrar Ertelendi

Merakla Beklenen Deathloop Tekrar Ertelendi

Arkane Studios tarafından geliştirilen ve oyuncular tarafından merakla beklenen Deathloop ertelendi. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz haziran ayında PlayStation 5 etkinliğinde ilk duyurusu yapılan Deathloop ilk tanıtımı ve geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanı ile oyuncuların oyun için duydukları heyecanı yükseltmişti. Geliştirici koltuğunda Dishonored serisi ile tanıdığımız Arkane Studios‘un oturduğu Deathloop oyuncuları bir suikastçının maceralarına ortaklık etmeye davet ediyor. Aynı zaman döngüsünün tekrar tekrar yaşandığı Blackreef adasında bir yandan hedeflerimizi elemine etmeye çalışırken bir yandan da peşimizdeki bir başka suikastçının hedefi olmakta sakınmaya çalışacağız. Oyun tek oyunculu olarak oynanabilmesinin yanı sıra rakip suikastçıyı bir başkasının kontrolüne vererek çok oyunculu olarak da oynanabiliyor.


PlayStation 5 ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek olan Deathloop geçtiğimiz günlerde bir erteleme kararı ile karşılaşmıştı. 2020 yılının sonları olarak açıklanmış olan ilk çıkış tarihi bu kararın ardından içinde bulunduğumuz yılın mayıs ayına ertelenmişti. Bethesda kanadından gelen bir açıklama ile Deathloop bir kez daha ertelendi. Yapılan açıklamaya göre oyunun yeni çıkış tarihi 14 Eylül 2021 olarak belirlenmiş durumda. Geliştirici ekip Arcane Studios‘un yaptığı açıklamaya göre stüdyonun belirlediği hedeflerden taviz verilmek istenmemesi ve oyunculara oyun zevkini en yüksek yaşatacak deneyimi sunmak için bu erteleme kararının alındığı dile getirilmiş durumda. Yakın bir geçmişte Cyberpunk 2077‘nin pek çok ertelemenin ardından neredeyse bitmemiş olarak piyasaya sürülmesi ile birlikte pek çok oyuncu da oyunlarda yaşanan ertelemelere zannediyoruz ki biraz daha ılımlı bakmaya başlamıştır. Bakalım Arkane Studios Dishonored ile inşa etmiş olduğu kendine has görsel tarzı ve oynanış mekaniklerinin ağızda kalan tadını Deathloop ile de oyunculara geçirmeyi başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir