Anasayfa > Oyun Haberleri > Metro Exodus Enhanced Edition Resmen Duyuruldu

Metro Exodus Enhanced Edition Resmen Duyuruldu

Metro serisinin son halkası olan Metro Exodus Enhanced Edition versiyonu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Dmitry Glukhovsky‘nin kitap serisinden uyarlanmış olan popüler FPS oyun serisi Metro‘nun 2019 yılında oyuncularla buluşmuş olan son oyunu Metro Exodus hem oyuncular hem de eleştirmenler tarafından iyi yorumlar ile karşılanmıştı. Geliştirici koltuğunda 4A Games‘in oturduğu oyun aradan geçen iki yıllık sürenin ardından Enhanced Edition sürümü ile bir kez daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Metro Exodus‘u daha önce edinmiş olan oyuncular Enhanced Edition sürümüne tamamen ücretsiz bir biçimde sahip olacaklar.

Metro Exodus Enhanced Edition

PC kanadında ray tracing desteği sunacağı belirtilen sürüm ayrıca DLSS 2.0 desteğine de sahip olacak. Tüm bunların yanı sıra yeni sürümün PlayStation 5 ve Xbox Series X/S cephesinde de ne gibi yenilikler ile geleceği oyuncularla paylaşılmış durumda. Yeni nesil konsollarda Enhanced Edition oyunculara 4K çözünürlük ve 60 fps de vadediyor. 4K desteği sunmayan Xbox Series S cephesinde ise 1080p çözünürlükte 60 fps oyunculara sunulacak. Henüz net bir çıkış tarihi açıklanmamış olan Metro Exodus Enhanced Edition bu yıl içerisinde bizlerle olacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir