Anasayfa > Oyun Haberleri > PUBG Mobile Metro Exodus İşbirliğini Duyurdu

PUBG Mobile Metro Exodus İşbirliğini Duyurdu

PUBG Mobile Metro Exodus ile hayata geçirecekleri işbirliğini duyurarak oyuncuların karşısına çıktı. Detaylar haberimizde.

2019 yılında çıkışını gerçekleştiren ve hem oyunculardan hem de eleştirmenlerden tam not almayı başaran Metro Exodus PUBG Mobile ‘a konuk olmaya hazırlanıyor. Dmitry Glukhovsky‘nin çok satan kitap serisinden uyarlanan Metro oyun serisinin üçüncü oyunu olan Metro Exodus biz oyuncuları nükleer kıyamet sonrasındaki Moskova’nın sokaklarına ve yer altı tünellerine davet ediyor. PUBG Mobile ve Metro Exodus arasında gerçekleşecek olan işbirliğinde de bu temanın izlerini bol bol göreceğiz gibi görünüyor.


Daha önce pek çok oyun serisi ile işbirliği gerçekleştirmiş olan PUBG Mobile bu etkinlikler ile oyuncuların ilgisini de üzerinde tutmak konusunda oldukça başarılı. Metro Exodus işbirliği hakkında yalnızca resmi sosyal medya hesapları üzerinden ufak bir duyuru paylaşılmış olsa da oyuncuları birbirinden güzel oyun içi eşyalar ve farklı oyun modları bekliyor gibi görünüyor. Daha önce Resident Evil ve The Walking Dead işbirlikleri ile başarılı etkinliklere imza atmış olan PUBG Mobile bu kez de karşımıza benzer şeyler ile çıkabilir. Bakalım PUBG Mobile cephesinde gerçekleşen bu işbirliği oyunculara beklediklerini sunmak konusunda ne derecede başarılı olacak?

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

2 Yorumlar

  1. Kanka PC diye bi platform da var biliyor musunuz bilmiyorum ama ilk oraya çıkarmıştınız oyununuzu. Hani orada da oyuncular var. Bakayım? Evet hala daha varmış. Oradaki oyuncuları kanser etmeyi bırakın da buna benzer etkinlikleri orda da görelim.

  2. Metro her zaman sevdiğim ve övdüğüm bir oyundu fakat artık bu huyumu bırakma zamanım geldi anlaşılan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir